CryptoBenelux - Achtergrond

Wat is een hard cap?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De hard cap is het maximale bedrag dat een cryptocurrency project wil ophalen tijdens zijn Initial Coin Offering (ICO). Mensen investeren hun geld in een idee dat nog niet op de markt is, in de hoop dat ze later vele malen meer waard zullen zijn dan wat ze geïnvesteerd hebben. Zodra de hard cap wordt bereikt dan wordt de investeringsronde gezien als succesvol.

Als een team meer ontvangt dan hun vastgestelde harde cap, dan wordt het geld onmiddellijk teruggegeven aan investeerders.

Naast de hard cap wordt er ook een soft cap vastgesteld. Deze soft cap is het minimale bedrag dat het project heeft vastgesteld wat zij hopen op te halen. Voor investeerders is het belangrijk dat de soft en de hard cap gebaseerd zijn op cijfers en reële plannen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN