Bitcoin geldautomaten

Max Keizer verhoogt zijn Bitcoin koersdoel naar $400.000

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Voormalig Wall Street-handelaar en Bitcoin (BTC) maximalist Max Keiser, heeft recent aangegeven dat de Bitcoin koers richting de $400.000 kan stijgen. Dit zei hij tijdens een uitzending van Infowars.

Max Keiser verklaarde dat hij voor het eerst in acht jaar zijn Bitcoin koersdoel naar $400.000 verhoogde.

Tijdens de show zei hij het volgende:

“Ik verhoog officieel mijn doel voor BTC. Mijn eerste voorspelling deed ik voor het eerst toen BTC $1 was. Toen zei ik dat Bitcoin naar $100.000 kon stijgen. Ik verhoog nu mijn koersdoel voor het eerst in acht jaar naar $400.000.”

Hij was verder niet onder de indruk van de korte termijn volatiliteit en zei dat de grootste cryptocurrency op het huidige niveau, ‘even aantrekkelijk’ was als toen hij zijn oorspronkelijke voorspelling deed.

Hij voegde hier aan toe:

“Bitcoin is met $10.000 of $9.300 net zo aantrekkelijk als toen het $100 was.”

Er zijn veel beleggers en analisten die vinden dat het te laat is om te investeren in BTC. Toch gelooft Keizer dat er de komende jaren nog steeds een plaats is voor buitengewone rendementen.

Keizer gelooft dat Bitcoin nog x40 kan gaan, maar gaf niet aan in welk tijdsbestek dit kan gebeuren. Het is echter goed om te onthouden dat andere analisten zoals Tim Draper, geloven dat Bitcoin in de toekomst naar $250.000 zou kunnen stijgen. Ondertussen suggereren anderen dat het kan stijgen naar $100.000.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN