Binance lanceert NEO/USD futures!

Grote cryptocurrency-beurs Binance heeft aangekondigd dat het op het punt staat een nieuw futures-product te lanceren voor de cryptocurrency NEO. Dit volgens de aankondiging die op 16 februari gepubliceerd werd.

Volgens het bericht worden de NEO / USDT-futures op vandaag gelanceerd en kunnen handelaren een hefboomwerking tussen 1x en 50x selecteren. De fees die de beurs vraagt voor transacties van het contract zijn een basismarge van 2%, een basismarge van 1% en een liquidatievergoeding van 0,5%.

Korte uitleg over NEO

NEO is een open source platform dat wordt aangedreven door de gemeenschap en dat blockchain, smart contracts en digitale identiteiten gebruikt om activabeheer te digitaliseren en te automatiseren. De blockchain werd voor het eerst gelanceerd in 2016 en zal naar verwachting dit jaar upgraden naar de derde versie van zijn software (Neo3).

Er komen meer futures-producten aan

Een woordvoerder van Binance vertelde Cointelegraph dat het bedrijf besloot om een ​​NEO-gebaseerd futurescontract op te zetten, nadat het de liquiditeit op zijn spotmarkt had beoordeeld. Verder sprak de woordvoerder ook over toekomstige groei:

“We willen 20 of 30 handelsparen toevoegen aan Binance Futures en zullen eerst de meest liquide 20 tot 30 paren overwegen.”

NEO heeft in de afgelopen maand een mooie prijsstijging gehad. De cryptocurrency stond een maand geleden rond de $11 en is in een maand tijd gestegen naar $15, volgens cijfers van CoinMarketCap. Een stijging van meer dan 35% in slechts een maand tijd, maar waar gaan we nu heen? Lees het hier!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!