Ethereum

Ethereum koers kan door blijven stijgen tot $440

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Ethereum (ETH) koers kan door blijven stijgen tot $440, voordat hij weerstand begint te krijgen. Dit volgens een artikel dat gisteren op Bloomberg verscheen.

Kan tot $440 door blijven stijgen

ETH / USD is sinds 1 januari meer dan verdubbeld, oplopend van $130 naar meer dan $270. Dit is het hoogste punt in zeven maanden.

Moya zei het volgende hierover:

“De run die de munt heeft bewerkstelligd is een eye-opener.”

Hij voegde eraan toe dat hij verwacht dat ‘sterke weerstand’ zal optreden bij ongeveer $440, als het bullish momentum doorzet.

Erg overbought

Edward Moya, senior marktanalist bij online forex-makelaar Oanda Corp, waarschuwde echter dat de enorme winsten er nu onstabiel uitzagen.

Hij benadrukte Ether’s General Strength Indicator (GSI), een meetwaarde die aantoont of een activum overbought of underbought is.

Momenteel knippert GSI bearish, met een score van 92 deze week is dit ver boven het minimum van 70 dat de status “overbought” aangeeft.

Ethereum koers GSI
Bron: Bloomberg

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN