Interview met Jonas Lamis StakerDAO & Tezos

Vandaag is het dan eindelijk zover. Het interview van onze YouTuber Robert met Jonas Lamis van StakerDAO & Tezos (XTZ) staat online!

In dit interview praat Robert met Jonas Lamis over de huidige situatie rondom het Tezos ecosysteem. Daarnaast bespreekt hij wat er allemaal gerealiseerd is met de ICO opbrengsten van $230 miljoen dollar. En uiteraard het parade paardje StakerDAO wordt volledig onder de loep genomen.

StakerDAO wordt Tezos’s eerste security token, een gedecentraliseerde DAO die financiele producten leven in gaat blazen in het Tezos ecosysteem. ‘Gedecentraliseerde Finance on steroids’ overkoepelend met al een bestaande applicaties elders.

Ook brengt Robert zeer subtiel onder de aandacht dat het geen geheim meer is dat Coinbase en Polychain Capital zich nadrukkelijk mengen in dit project en vraagt daarom ook ongecensureerd door op de ontwikkelingen achter de schermen.

De eerste zogenoemde ‘proposal’ wordt tevens ook al bekend gemaakt, StakerDAO gaat validators (blockproducers) van onder andere Tezos, Decred, Cosmos, Polkadot en een aantal andere faciliteren en onderbrengen in de DAO.

Verder wordt ook uitgebreid gesproken over dat er al voor miljarden aan vastgoed bevestigd is dat als getokeniseerde coins vastgelegd gaat worden op de Tezos blockchain. Dus er wordt ook voor het eerst iets medegedeeld over de toekomstige NFT beweging in Tezos’s ecosysteem.

Een zeer boeiend interview, maar dat is niet alles!

Robert heeft zich de laatste maanden fors ingezet een netwerk te vergaren middels onze partner MyCryptoSpirit. Mede hierdoor komen er nog veel exclusieve interviews aan.

Aan het einde van deze maand komt er ook een diepte interview met Riccardo Spagni online. Riccardo was 5 jaar lang de lead-developer van Monero en heeft ook een zeer boeiend verhaal te vertellen. Er komen dus een serie exclusieve interviews aan, nadat we vorig jaar hebben afgetrapt met John & Janice McAfee.

Kortom, terug van weg geweest, maar nog spraakmakender dan ooit!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!