Tone Vays gelooft nog steeds in een $4k Bitcoin vóór de halvering

Alhoewel de Bitcoin (BTC) koers de laatste tijd een erg mooie stijging laat zien, is er toch is er nog steeds een belangrijke analist die bearish is. Tone Vays gelooft namelijk nog steeds dat Bitcoin terug zou kunnen dalen tot $4k in de maanden voorafgaand aan de Bitcoin halvering.

Toen de oprichter van Onchain Capital vroeg of hij nog steeds geloofde dat Bitcoin voor de halvering op $4k zou staan, antwoordde Tone Vays dat er nog twee maanden te gaan waren en dat “alles kan gebeuren.”

Natuurlijk veroorzaakte het geklets tussen het paar nogal de tweetstorm. Er waren veel reacties die zijn pessimistische voorspelling minachten, zoals onderstaand.

https://twitter.com/zain_azhar/status/1226579815614099459

Is er een bearish scenario?

Als de korte geschiedenis van Bitcoin ons iets vertelt, is het dat het vaak niet gaat zoals men denkt. Hoewel het algemene sentiment bullish lijkt te zijn voorafgaand aan de halvering, zijn er zeker geen garanties dat Bitcoin gaat moonen.

Bitcoin heeft de belangrijke ondersteuning van $10k alweer doorbroken en moet weer hierboven zien te komen. Dit is waarschijnlijk te wijten aan beleggers die hun winsten veilig gesteld hebben, zoals handelaar Alex Kruger zijn volgers hielp te herinneren.

Hij zei het volgende op Twitter:

“De meeste van mijn ergste verliezen zijn gekomen op momenten dat ik me onoverwinnelijk voelde.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!