Bitcoin Nieuws

Tone Vays gelooft nog steeds in een $4k Bitcoin vóór de halvering

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Alhoewel de Bitcoin (BTC) koers de laatste tijd een erg mooie stijging laat zien, is er toch is er nog steeds een belangrijke analist die bearish is. Tone Vays gelooft namelijk nog steeds dat Bitcoin terug zou kunnen dalen tot $4k in de maanden voorafgaand aan de Bitcoin halvering.

Toen de oprichter van Onchain Capital vroeg of hij nog steeds geloofde dat Bitcoin voor de halvering op $4k zou staan, antwoordde Tone Vays dat er nog twee maanden te gaan waren en dat “alles kan gebeuren.”

Natuurlijk veroorzaakte het geklets tussen het paar nogal de tweetstorm. Er waren veel reacties die zijn pessimistische voorspelling minachten, zoals onderstaand.

Is er een bearish scenario?

Als de korte geschiedenis van Bitcoin ons iets vertelt, is het dat het vaak niet gaat zoals men denkt. Hoewel het algemene sentiment bullish lijkt te zijn voorafgaand aan de halvering, zijn er zeker geen garanties dat Bitcoin gaat moonen.

Bitcoin heeft de belangrijke ondersteuning van $10k alweer doorbroken en moet weer hierboven zien te komen. Dit is waarschijnlijk te wijten aan beleggers die hun winsten veilig gesteld hebben, zoals handelaar Alex Kruger zijn volgers hielp te herinneren.

Hij zei het volgende op Twitter:

“De meeste van mijn ergste verliezen zijn gekomen op momenten dat ik me onoverwinnelijk voelde.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN