Binance Cloud wordt binnen 10 dagen gelanceerd

In een AMA op 7 februari kondigde Binance CEO Changpeng Zhao grote plannen aan voor de cryptocurrency-beurs in 2020. Één van de meest opvallende en verrassende was de aangekondig van de komst van een nieuw product genaamd Binance Cloud, die naar verluidt in de komende 10 dagen zal worden onthuld.

Nieuwe vacature

Wat precies Binance Cloud met zich meebrengt, werd niet uitgelegd, omdat Zhao tijdens de AMA niet dieper op het product inging. Het bedrijf zoekt momenteel echter naar een Senior Cloud Engineer om het Cloud Engineering and Architecture Team te versterken, aldus de vacature.

De positie beschrijft “grootschalige, massale parallelle en veel beschikbare computersystemen op het geavanceerde cloud computing-platform” en vereist iemand die “deze bedrijfskritieke cloudgebaseerde architectuur kan verbeteren, opschalen en automatiseren.”

Hoe dit zich vertaalt in een consumentenproduct blijft onduidelijk, hoewel we er schijnbaar over slechts enkele dagen achter zullen komen. Zhao volgde de AMA op door een GIF van enkele wolken te tweeten om de speculatie te vergroten.

https://twitter.com/cz_binance/status/1225808588913942529

Andere ontwikkelingen

Op 10 februari zullen ook BNB-futures met 50x leverage gelanceerd worden. Binance voegt ook fiat-gateways toe voor valuta’s, waaronder Russische roebels, Noorse kroon en Kroatische Kuna.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!