Ethereum

Ethereum koers ziet er bullish uit en kan nog flink stijgen

De Ethereum (ETH) koers is in de afgelopen maand flink gestegen. Volgens cijfers van CoinMarketCap stond de Ethereum prijs op 7 januari nog rond de $143 dollar en nu een maand later nog rond de $218 dollar. Dit betekent een stijging van meer dan 50% in een maand tijd.

De belangrijke vraag luidt nu als volgt: Wat gaat de Ethereum koers verder doen?

CryptoMichaël

CryptoMichaël, een bekende crypto-analist en ook analist voor CryptoBenelux en Cointelegraph, heeft zijn visie op de Ethereum koers op Twitter gedeeld. Als we hem moeten geloven dan kunnen we nog flinke progressie boeken. Hij zei het volgende:

Ja, ik ben ook heel erg bullish voor de komende periode. Maar zou dat betekenen dat dingen in rechte lijnen omhoog gaan? Nee. Een retest van $193-$195 zou heel gezond zijn, voordat deze wordt voortgezet tot $275.”

Ook nam hij de tijd om het grotere plaatje te bekijken. Volgens CryptoMichaël hebben we het dieptepunt met de Ethereum koers bereikt en streven we naar een mogelijk nieuwe hogere high. Hij ziet de volgende targets op het grotere plaatje:

Breken we de $220 -> $360. Gaan we door de $360 dan streef ik naar $500.”

Josh Rager

Als we cryptohandelaar Josh Rager moeten geloven dan is de Ethereum prijs nu nog een koopje. Hij noemde het zelfs een geschenk en tweette het volgende:

We zullen over twee jaar terugkijken en praten over hoe een $200 ETH een geschenk was.”

Wat denken jullie? Zijn jullie ook bullish op Ethereum?

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN