Bitcoin koers

Bekende trader verwacht Bitcoin koers van $16.000 vóór halvering

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De prijsactie omtrent de Bitcoin (BTC) koers in eind 2019 kwam grotendeels als een verrassing, maar er was minstens één handelaar die deze reeks gebeurtenissen voorspelde. Zijn naam is Filb Filb, een cryptocurrency-handelaar die bekend staat om het maken van een aantal waanzinnig nauwkeurige calls, inclusief de voorspelling van de bodem op ~ $3.000 in 2018.

In oktober 2019 publiceerde hij de linker grafiek op Twitter:

Uit deze grafiek blijkt dat zijn schatting was dat BTC verticaal zou stijgen naar de $9.000, en vervolgens in december naar de lage tot midden $6.000 zou duiken, om pas in januari (of februari) terug te herstellen naar $9.000.

Hij heeft echter een nieuwe voorspelling geplaatst en schrijft dat hij gelooft dat de Bitcoin koers zou kunnen vooruitlopen op de aanstaande halvering, gepland voor mei 2020 van dit jaar.

In de laatste editie van zijn Decentrader-nieuwsbrief schreef Filb Filb dat Bitcoin op koers ligt om naar de prijs van $15.800 te gaan, net voor de halvering. Hij steunde deze voorlopige voorspelling door op te merken dat de Bitcoin koers voorafgaand aan de vorige halvering een tijdelijke top vond op $800, de 78,6% Fibonacci-retracement van de bullmarkt vóór de halvering. Hij zei:

“We kunnen zien dat de pre-halvering ultieme top ongeveer $800 lag, of de 78,6% fib retracement. Hoewel de geschiedenis zich nooit herhaalt, maar vaak rijmt, zou dit zelfs een top van ongeveer $15.8k opleveren.”

Hoewel zijn doel van ~ $16.000 gebaseerd was op historische trends, is er een samenvloeiing met technische analyses van Filb Filb die suggereert dat er een stijging om de hoek staat.

In een bericht op zijn Telegram-kanaal schreef Filb Filb dat 8/8 van de tijdframes die hij actief bijhoudt, waaronder de vier uur, één dag en één maand candles, een buy signaleren, “de heilige graal.” Dit suggereert dat de prijs van Bitcoin de komende weken en maanden nog hoger zal stijgen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN