Bitfinex Lightning Network

Lightning Labs haalt $10 miljoen op met haar nieuwe product, genaamd Lightning Loop

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Lightning Labs heeft $10 miljoen opgehaald in Serie A-financiering, terwijl het zich opmaakt om zijn eerste betaalde service te lanceren voor verkopers die Bitcoin-betalingen willen accepteren. Dit volgens een artikel dat gisteren op CoinDesk verscheen.

Craft Ventures leidde de ronde, waarbij directeur Brian Murray toetrad tot de raad van bestuur van Lightning Labs. Andere investeerders zijn Slow Ventures, voormalig co-hoofd van Goldman Sachs, David Heller, Avichal Garg van Electric Capital en Ribbit Capital.

Murray zei het volgende over de potentie:

“Als Bitcoin zijn potentieel als levensvatbare wereldwijde valuta gaat bereiken, moet het verder reiken dan de basislaag. Vergelijkbaar met hoe Visa banken ontheft van het verwerken van al het fiat-valutaverkeer, ontlast Lightning de basis Bitcoin-keten van het overhandigen van alle transacties, waardoor het netwerk meer snelheid en kostenefficiëntie krijgt.”

Lightning Labs heeft een bètaversie van de schaaloplossing LND uitgebracht in 2018 en eerder $2,5 miljoen opgehaald in een seed-ronde van investeerders, zoals Twitter-CEO Jack Dorsey, Square executive Jacqueline Reses, Litecoin-maker Charlie Lee en voormalig PayPal COO David Sacks. Lightning Labs heeft ook een mobiele portemonnee-app gelanceerd in juni 2019 en vanaf vandaag biedt het bedrijf een betaalde service aan met de naam Lightning Loop.

Loop wil winkeliers helpen hun betaalkanalen effectiever te beheren. Lightning-kanalen moeten Bitcoin (BTC) bevatten om open te blijven, wat een probleem is voor degenen die deze kanalen daadwerkelijk gebruiken, zonder een perfect gebalanceerde in- en uitloop.

Elizabeth Stark, CEO van Lightning Lab, zei het volgende:

“Loop‘ in ’helpt mensen om geld in hun bestaande kanaal te stoppen … een beetje zoals een prepaid pinpas voor een Lightning-account. Loop ‘out’ is momenteel het meest populaire product omdat het mensen in staat stelt geld te blijven ontvangen op Lightning.”

Deze service, die een klein percentage van elke volledige loop in rekening brengt, helpt handelaren en beurzen de liquiditeit in de kanalen te behouden.

Will Reeves van Fold zei het volgende tegen CoinDesk.

“We groeien snel en de loop-service van Lightning Labs maakt het eenvoudig om de liquiditeit van onze Lightning-node te beheren, waardoor ons team zich kan concentreren op het opbouwen van geweldige gebruikerservaringen die Lightning naar de wereld brengen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN