BitPay

Grootste Bitcoin betalingsprovider BitPay schakelt ondersteuning in voor alle Bitcoin-wallets

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

BitPay, de toonaangevende Bitcoin (BTC)- en cryptocurrency-betalingsserviceprovider heeft op 4 februari bekendgemaakt dat het binnenkort facturen zal laten betalen vanuit elke Bitcoin wallet of exchange.

BitPay CEO Stephen Pair heeft aangegeven dat deze beslissing mede komt door feedback van verkopers. Pair zei dat hiermee de controle wordt teruggegeven aan ten minste 30.000 actieve verkopers die momenteel BitPay gebruiken:

“De klanten van BitPay willen alle Bitcoin-wallets ondersteunen, net zoals ze alle cryptocurrencies voor betalingen willen ondersteunen. Het bedrijf heeft besloten om de ondersteuning voor alle wallets weer in te schakelen. ”

Pair zei dat verkopers kunnen beslissen vanaf welke wallet ze betalingen willen ontvangen. Daarnaast kunnen consumenten elke wallet gebruiken om aankopen te doen bij deze handelaren. Hij voegde hieraan toe:

“We gaan het hele proces voor verkopers automatiseren, omdat we hier al ervaring mee hebben. Handelaars moeten alle Bitcoin-wallets ondersteunen, omdat dit hun potentieel om de verkoop te laten groeien en nieuwe klanten te werven aanzienlijk zal vergroten.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN