Bitcoin

Bitcoin (BTC) zal met 200% stijgen volgens Thomas Lee

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Mede-oprichter van Fundstrat Global Advisors, Thomas Lee, heeft in een recent interview met YaHoo Finance gezegd dat de Bitcoin (BTC) winsten, die in januari gerealiseerd zijn, nog verder uitgebreid kunnen worden.

Hij gaf aan dat de cryptocurrency de komende zes maanden met bijna 200 procent zou kunnen stijgen.

Brave browser

“Telkens wanneer Bitcoin terugvalt in zijn 200-daagse EMA, is de gemiddelde winst over zes maanden 197%. Dit betekent dat de BTC prijs zich aan het klaarstomen is voor een stijging.”

Volgens Thomas Lee zou Bitcoin ook positief kunnen reageren in 2020, voornamelijk op geopolitieke gebeurtenissen. Er wordt bijvoorbeeld aangenomen dat het coronavirus in januari een aanzienlijk deel van de winst van Bitcoin heeft aangewakkerd.

Deze geopolitieke gebeurtenissen, waaronder coronavirus en geopolitieke spanningen, verbeteren echt de use case.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN