Binance BitMEX

Coinbase laat sommige gebruikers niet meer dan $10 per dag opnemen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De grote in de Verenigde Staten gevestigde cryptocurrency-beurs en walletservice Coinbase zou sommige gebruikers niet meer dan $10 per dag laten opnemen.

Op 2 februari meldde een Redditor dat Coinbase voor sommige gebruikers een dagelijkse opnamelimiet van $10 had ingesteld. De Reddit-gebruiker beweert dat zijn aanvraag voor hogere opnamelimieten werd geweigerd door Coinbase. De Redditor heeft ook een screenshot gedeeld die, zoals het lijkt, laat zien dat het maximale bedrag van dagelijkse opname van Coinbase in Bitcoin (BTC) $10 was voor zijn account.

Coinbase $10
Bron: Reddit

Als zodanig hebben sommige gebruikers in de thread de verwachting uitgesproken dat Coinbase meer vergelijkbare beperkingen zou afdwingen als cryptoprijzen blijven stijgen. Anderen stelden voor dat een dagelijkse opnamelimiet van $10 een “letterlijk zwendelbedrag” is, terwijl sommige gebruikers ook opmerkten dat Coinbase “ongeveer de enige optie is voor in de VS gevestigde personen”.

Heb je hier ook last van? Laat het ons weten via onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN