Binance CEO: Peter Schiff zorgt voor goede Bitcoin promotie

De toonaangevende goudbelegger en Bitcoin (BTC) scepticus Peter Schiff, maakt onbewust reclame voor cryptocurrencies ten opzichte van andere investeringen. Dit zei Binance CEO Changpeng Zhao in een tweet op 25 januari.

Ik denk dat Peter het geweldig doet om Bitcoin te promoten. Hij realiseert zich waarschijnlijk niet dat de meeste mensen gezien zijn onlogische redenering precies het tegenovergestelde zullen doen van wat hij zegt. We hebben meer van dit soort ‘negatieve’ stemmen nodig.

https://twitter.com/cz_binance/status/1220978020686548992

Het blijkt maar weer dat de goudbelegger en Bitcoin niet echt samen gaan. Op 19 januari maakte Peter Schiff bekend dat hij de toegang tot zijn BTC wallet was verloren en dat zijn wachtwoord niet langer geldig is.

Schiff zei toen onder andere:

“Ik wist dat het bezitten van BTC een slecht idee was, ik heb me nooit gerealiseerd dat het zo slecht was!”

Toch bleef hij beweren dat Bitcoin investeerders de echte onwetende partij waren voor het kiezen van cryptocurrency boven het edelmetaal.

“Bitcoin-bugs zeggen dat ik niet gekwalificeerd ben om advies over BTC te geven, omdat ik het verschil tussen een pincode en een wachtwoord niet weet. Ik ken nu het verschil en mijn advies is niet veranderd. Maar die Bitcoin-bugs weten nog steeds niet … het verschil tussen #Bitcoin en #gold.

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!