Crypto Nieuws

Grayscale Investments blijft samenwerken met Ethereum Classic

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Grayscale Investments heeft aangegeven dat zij de ontwikkeling van de Ethereum Classic (ETC) nog twee jaar financieel gaat ondersteunen. Dit werd aangekondigd in een persbericht dat op woensdag 22 januari gedeeld werd op CoinDesk.

Sinds 2017 heeft Grayscale in totaal $1,1 miljoen gedoneerd, inclusief $338.000 in 2019, aan de coöperatie. In het bericht gaf de vermogensbeheerder aan dat zij elk kwartaal, tot 2021, één derde van de beheervergoedingen van zijn Grayscale Ethereum Classic Trust zal blijven doneren aan de ETC Coöperatie.

Bob Summerwill, directeur van ETC Coöperatie, zei het volgende:

“Het is een groot teken van vertrouwen die we zeer waarderen. Deze financiering stelt ons in staat onze ondersteuning van het ETC-protocol en het ecosysteem voort te zetten. We zullen subsidies verstrekken voor belangrijke projecten, zoals we in 2018 en 2019 gedaan hebben.”

Het ETC team verwacht ook “protocolpariteit met Ethereum (ETH)” te bereiken met een opkomende hard fork bekend als Aztlán, zei Summerwill.

Grayscale beheert momenteel ongeveer $80 miljoen aan activa in zijn Ethereum Classic Trust. Het fonds beheert ongeveer 14 procent van het totale aanbod van ETC. Grayscale brengt een vergoeding in rekening van drie procent van het beheerd vermogen.

Het bedrijf is tevens een dochteronderneming van Digital Currency Group, dat ook de moedermaatschappij is van CoinDesk.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN