Crypto Nieuws

De Bitcoin koers kan tot $8.200 dalen

Op het moment van schrijven handelt Bitcoin (BTC) voor een koers van ongeveer $8.650, wat een lichte daling betekent van het dagelijks hoogtepunt van gisteren van rond de $8.800.

Het is belangrijk op te merken dat Bitcoin de afgelopen dagen meerdere keren op $8.500 heeft kunnen bouncen, wat aangeeft dat deze regio op korte termijn een buy-zone voor de cryptocurrency kan zijn.

Desondanks heeft de recente afwijzing op $9.200 de technische sterkte van de cryptocurrency op korte termijn beschadigd, wat mogelijk aangeeft dat de koers eerst omlaag gaat, voordat het voldoende ondersteuning vindt om zijn volgende opwaartse trend te starten.

De Bitcoin koers kan dalen tot $8.200

HornHairs, een populaire cryptocurrency-analist op Twitter, is van mening dat BTC tot de laatste wekelijkse opening zou kunnen dalen (ongeveer $8.200), voordat het ondersteuning vindt. Hij zei het volgende:

“Terug in het lab, plannen voor de dag:

Speel de range van beide kanten van het huidige bereik, gecreëerd door deze eerste bounce, of short de breakdown terug naar de wekelijkse opening van vorige week.

De blauwe vakken worden in het oog gehouden vanwege inefficiënte bewegingen, waarin meestal één zijde gevuld wordt, meestal voor een pullback zorgen.”

Eerst een push omhoog

Josh Rager, een andere prominente analist op Twitter, lijkt het eens te zijn met de mogelijkheid dat BTC een beweging naar beneden gaat zien in de richting van $8.200, maar hij gelooft eerst dat de koers een push omhoog zou kunnen zien, voordat deze daling plaatsvindt. Hij zei:

“Dagelijks gesloten onder 200 DMA, na een daling van 8%+.

Kan potentieel een push omhoog zien, voordat het verder gaat en de ondersteuning gaat zien van $8000 tot $8200 voor een bounce.

Een break onder $7700 zou bearish zijn, maar verwacht niet dat het op dit moment tot zo laag zal gaan dalen.”

De komende dagen zouden de langetermijneffecten van de recente afwijzing van BTC op $9.200 moeten ophelderen. Waar denken jullie dat we heen gaan?

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN