TAGZ exchange

TAGZ exchange review

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

TAGZ is een cryptocurrency exchange die in 2019 is opgericht in Australië. Het handelsplatform biedt meer dan 170 handelsparen aan en is volledig geregistreerd bij de Australian Securities and Investment Commission (ASIC). Dit is een onafhankelijke instantie van de Australische regering dat optreedt als de bedrijfsregulator van Australië.

Om een digitale valuta exchange in Australië te runnen moet het bedrijf zijn geregistreerd bij het Australian Transaction Reports and Analysis Centre (AUSTRAC). Daarnaast staan ze ook geregistreerd bij de AUSTRAC als een remittance-dealer. De bovenstaande 3 registraties moeten worden goedgekeurd volgens de Australische wet, voordat je kunt starten als cryptocurrency exchange.

Zodra je op de website van TAGZ bent, zie je alle belangrijke informatie over zakelijke licenties en registraties.

TAGZ probeert gebruikers te beschermen door hun eigen handelsplatform constant in de gaten te houden. Er wordt voornamelijk gelet op de handelsactiviteit. Dit doen ze om pump & dumps, flashcrashes en nepvolume tegen te gaan.

Met het TAGZ platform is alles echter goed ingedeeld met een stijlvolle en zeer eenvoudig te gebruiken gebruikersinterface.

Tagz Exchange

TAGZ heeft op dit moment al meer dan 500.000 actieve gebruikers.

TAGZ Dual Gateway Exchange

Het handelsplatform geeft toegang tot traditionele crypto- en derivatenfutures. Gebruikers hebben hierdoor de mogelijkheid om de traditionele crypto- en derivatenfutures markt op één platform te verhandelen. TAGZ noemt dit een Dual Gateway Exchange.

Op TAGZ kun je net als de meeste crypto exchanges Bitcoin en andere altcoins verhandelen tegen USD & AUD. Daarnaast biedt de exchange de mogelijkheid om met maximaal 200x leverage te handelen. Dit kun je doen met de volgende TAGZ-handelsparen zoals BTC / TAGZ, ETH / TAGZ, LTC / TAGZ & XRP / TAGZ.

Fees en transactiekosten

TAGZ brengt tijdens het handelen helemaal geen kosten in rekening. Dit is ideaal als je een day- of swing trader bent, die op elke fractie van een cent vertrouwt om zoveel mogelijk geld te verdienen. Daarentegen liggen de opnamekosten iets hoger dan normaal. Deze kosten liggen rond de $5 dollar. Dit is veel minder is in vergelijking met hoeveel je zou hebben uitgegeven aan handels- en ruilkosten.

Elke gebruiker kan zonder extra kosten storten en direct opnemen. Iedere opnameverzoek wordt automatisch door het systeem verwerkt en er is geen backend-team dat verzoeken moet goedkeuren. Dit in tegenstelling tot andere cryptocurrency exchanges, waar opnames verwerkt worden binnen bepaalde tijden of werkuren.

TAGZ Token

De TAGZ token zal worden gebruikt om de ruilhandelstarieven voor alle gebruikers van het platform te verlagen en het vermogen van alle TAGZ tokens te vergroten door een hogere marktkapitalisatie te bereiken.

Het team

Bryan Seiler, oprichter en CEO:
Bryan is van nature ondernemer en heeft verregaande ervaring in het opbouwen van bedrijven. Hij heeft een uitgebreide verkoopachtergrond en uitgebreide kennis in alle dynamieken.

Julian Jones, CFO:
Julian heeft enorm veel zakelijke financiële ervaring, samen met verkoop-, marketing-, productmanagement- en adviesvaardigheden, om er maar een paar te noemen die hem onderscheiden als een pure leider.

Account maken op TAGZ?

1. Ga naar de website van TAGZ. Klik hier!
2. Kies in de kopjes rechtsboven voor ‘Exchange Hub’.
3. Vervolgens klik je rechtsboven op het menu. We hebben het in de onderstaande afbeelding omcirkeld.

4. Nu volgt een drop down menu en vervolgens klik je op ‘sign in’.
5. Je vult nu je gegevens in en kunt beginnen!

Conclusie

Eén van de redenen om voor TAGZ te kiezen is omdat het handelsplatform gereguleerd is. Het bedrijf heeft wettelijke goedkeuring en alle vereiste registraties zijn aanwezig. Op het handelsplatform wordt nadrukkelijk gelet op de handelsactiviteit. Dit ter bescherming van hun gebruikers om pump & dumps, flashcrashes en nepvolume tegen te gaan. Dit zegt iets over hoe ze serieus ze hun gebruikers nemen.

Daarnaast biedt het handelsplatform toegang tot de traditionele crypto- en derivatenfutures markt. Gebruikers hebben hierdoor de mogelijkheid om de traditionele crypto- en derivatenfutures markt op één platform te verhandelen. Wil je tijdens het traden ook nog eens geen handelskosten betalen, dan ben je bij TAGZ aan het juiste adres!

Social media kanalen

Disclaimer: Dit is een betaalde review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in de review.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN