Bitcoin Update

Crypto-analist, voorspelt $70k Bitcoin in 2020

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Populaire crypto-twitteraar, ‘Whale Panda‘, heeft een Bitcoin (BTC) -prijsvoorspellingstabel naar boven gehaald die in 2018 is getekend door Tradingview-gebruiker PentarhUdi. Ondanks dat het meer dan 2 jaar oud is, voorspelde PentarhUdi de prijsbewegingen van Bitcoin tot op heden feilloos.

“Ik ben niet snel onder de indruk van grafieken, maar deze man heeft de Bitcoin-grafiek correct voorspeld sinds december 2018.

Indrukwekkend.”

De chart van PentarhUdi

Bron: TradingView

De voorspeller zei het volgende:

“Dit bericht is mijn bijgewerkte visie op de toekomstige prijsdynamiek van Bitcoin in de context van een gebroken all time log-trend (blauw in beeld).

Dus de Bitcoin verloor zijn enorme impuls om in deze trend te blijven, dit zou vroeg of laat gebeuren. Naarmate de technologie wordt toegepast, verliest deze zijn populariteit en blijft de log-trend in rechte lijn achter, terwijl hij soepel blijft groeien in de SQRT-stijl trend (groen op de foto). Ik had problemen om deze groene trend te tekenen met behulp van gewone tools, dus het is niet echt nauwkeurig.

Dus dit is het basisidee achter dit bericht, en ik heb er jaren over nagedacht en nu is hij er. Ik denk dat de Bitcoin-prijs de volgende stappen in de toekomst zal volgen:

1. Zoeken naar een lokale bodem. Moet op de range 1300-3000 zijn. Mag het vorige laagste dieptepunt niet breken bij $159 (lol). Maar ik denk dat het uit 4 cijfers moet bestaan. Dichtstbijzijnde weken.

2. Omdat het snel daalde, omdat het snel zou moeten bouncen om opnieuw te testen, verloren we het $6000 niveau en log-trend op ongeveer 10000-20000. 2019-2020 AD.

3. Dan moet het terugvallen op ~ 6000 ondersteuning. Dit zou tot 2020 AD moeten gebeuren.

4. Ga naar nieuwe hoogtepunten. Voorbij 2020.

Bitcoin-technologie zal uiteindelijk zijn plaats vinden in de menselijke samenleving na 2020 AD. En de prijs ervan zal relatief stabiel worden op elke middellange termijn en langzaam stijgen op lange termijn.

Dit is de trap uit de huidige bear hel zoals ik die zie.”

$70k in 2020?

De crypto-capitulatie in december 2018 werd voorspeld toen de Bitcoin koers daalde naar $3.200. De top van ongeveer $14k in het midden van vorig jaar werd correct voorspeld, net als de 50% pullback in de $6k-regio.

Zijn voorspelling voor de Bitcoin koers op dit moment is perfect op iets minder dan $9k en als die griezelige nauwkeurigheid blijft voortbestaan, moet Bitcoin het hele jaar door blijven klimmen en zijn hoogste punt in juni breken, net na de halvering. Daarna zouden de prijzen in eind 2020 tot $70k kunnen stijgen.

Verschillende aspecten zouden een dergelijke beweging kunnen beïnvloeden, waaronder de halvering. Voeg daarbij het uitgangspunt van verdere geopolitieke en economische spanningen en er is het recept voor een bullmarkt.

Tevens zal er, zodra Bitcoin opnieuw het vijfcijferige niveau bereikt, FOMO uitbreken en zal er, waarschijnlijk, veel nieuw kapitaal binnenstromen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN