Kraken neemt grootste handelsplatform van Australië over

De bekende handelsplatform Kraken heeft dinsdag aangekondigd om uit te breiden naar Azië-Pacific (APAC). Kraken heeft een van de langstlopende cryptocurrency exchanges van Australië overgenomen, genaamd Bit Trade.

Bit Trade is een platform dat liquiditeit van verschillende beurzen combineert in één interface, evenals één van de grootste OTC-desks in Australië. Grote spelers kunnen hierdoor in grote volumes handelen zonder de markten te beïnvloeden. Het handelsplatform handelt in Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Stellar (XLM) en Bitcoin Cash (BCH).

“Met deze overname zal Kraken zich richten op de beste cryptoservice in Australië met de beste AUD-liquiditeit, handelservaring en ondersteuning voor zowel institutionele als particuliere klanten,” verklaarde het bedrijf. “Het verdiept ook onze algehele aanwezigheid in de APAC-regio en versterkt onze toonaangevende OTC-handelsactiviteiten verder.”

Bit Trade is opgericht in 2013 en één van de oprichters van de Australian Digital Commerce Association. Dit is de brancheorganisatie die Australische bedrijven en organisaties vertegenwoordigt die deelnemen aan de digitale economie via blockchain-technologie.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!