Telegram

Rechtbank beveelt Telegram om bankgegevens te openbaren

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Volgens een rechterlijk bevel van maandag heeft Telegram tot 26 februari de tijd om de rechtbank te voorzien van de bankgegevens.

De beslissing komt een paar dagen nadat dezelfde rechter de Securities and Exchange Commission (SEC) op de hoogte heeft gebracht, dat het geen volledige toegang krijgt tot de bank- en financiële gegevens van Telegram zijn ICO genaamd TON.

Ondanks het feit dat de rechtbank Telegram in zijn gelijk heeft gesteld, moet het bedrijf nog steeds bewijzen dat zijn bankgegevens voldoen aan de buitenlandse wetgeving inzake gegevensbescherming.

Met de uitspraak kan Telegram de aan de rechtbank verstrekte informatie bewerken in overeenstemming met buitenlandse privacyregelgeving.

Volgens een brief aan de rechtbank van de advocaten voor de verdediging, zal Telegram deze bankgegevens uiterlijk op 15 januari verstrekken. Daarnaast zal het worden geredigeerd voordat ze aan het openbare register worden voorgelegd.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram. Klik hier!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN