Blockchain Keystore Bitcoin

Blockchain-gaming applicatie gaat beschikbaar worden op Samsung smartphones

De blockchain-smartphones van Samsung Electronics, zoals Galaxy S10, zullen binnenkort worden uitgerust met de game-app van het Elrond-project, genaamd ‘Battle of Elrond’. Dit volgens een artikel dat op vrijdag op The Block geplaatst werd.

Elrond wordt ondersteund door opmerkelijke investeerders, waaronder Binance Labs, Electric Capital en NGC Ventures. Het bedrijf heeft tot op heden in totaal $5,15 miljoen opgehaald, $1,9 miljoen aan private plaatsingen en $3,25 miljoen aan publieke financieringsronde via Binance Launchpad.

Elrond kondigde aan dat de game-app in Q1 van dit jaar wordt gelanceerd. Hij zei:

“Battle of Elrond is een mobiele multiplayer-game. Spelers verdienen ERD (de eigen token van Elrond) voor het verslaan van hun vijanden.”

Één ERD-token is momenteel $0,0016. Beniamin Mincu, CEO en founder van Elrond, voegde eraan toe dat de game “exclusief” beschikbaar zou zijn via de Samsung Galaxy Store, wat betekent dat smartphones met native blockchain-mogelijkheden (Galaxy S10 en hoger) de app zullen ondersteunen. Mincu benadrukte dat Battle of Elrond geen gedecentraliseerde app (dApp) is, maar een mobiele app met een blockchain-component.

Elrond en Samsung werkten aanvankelijk samen in november, toen de smartphonefabrikant ERD-token integreerde in zijn blockchain-portemonnee. De portemonnee ondersteunt onder andere ook Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Aergo-token.

Blockchain-technologie zou, naar verluidt, helpen om de kosten te verlagen en om beveiliging en privacy aan gebruikers te bieden. Hij legde uit dat native app-stores fees tot 30% vragen, terwijl blockchain “wrijvingsloze directe interactie mogelijk maakt tegen lage kosten.”

Hij zei:

“Consumenten laten genieten van kostenreductie en privacy, zonder het ingewikkelde blockchain-specifieke gedoe, zal waarschijnlijk de adoptie katapulteren.”

Het mainnet van Elrond moet echter nog volledig worden gelanceerd. Mincu zei hier het volgende over tegen The Block:

“De Battle of Elrond-blockchain-mechanica wordt na onze lancering als een topprioriteit naar ons mainnet overgebracht. Tot die tijd zal de ERC20 ERD-token worden gebruikt.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie