De Bitcoin koers kan in 2020 met 100% gaan stijgen

Bitcoin (BTC) kan met 100% gaan stijgen in 2020 en in de komende vijf maanden significante groei kan gaan realiseren, tot aan de halvering in mei. Dit volgens een artikel dat vandaag op Cointelegraph verscheen en op basis van een rapport van Fundstrat Global Advisors geschreven is.

In zijn 2020 Crypto Outlook rapport zei het marktonderzoeksbureau dat het geloofde dat de halvering nog niet was “ingeprijsd” in de Bitcoin koers.

2020 wordt beter voor Bitcoin dan 2019

Het rapport is alleen beschikbaar voor klanten van het bedrijf, echter werden belangrijke bevindingen op Twitter geplaatst door mede-oprichter Tom Lee op 10 januari. De tweet ging als volgt:

“Voor 2020 zien we verschillende positieve convergenties die de use case, en ook het economische model voor crypto en Bitcoin verbeteren. We zijn dus van mening dat het totale rendement van Bitcoin en crypto hoger moet zijn dan dat van 2019.”

Fundstrat vervolgde:

“Met andere woorden, we zien een grote kans dat Bitcoin> 100% wint in 2020.”

Geopolitieke spanningen

Verder identificeerde Lee de focus op geopolitieke spanningen en de komende Amerikaanse presidentsverkiezingen, naast de halvering.

Fundstrat volgde de gebeurtenissen van vorig jaar en merkte op dat BTC / USD zijn hoogtepunt bereikte te midden van spanningen rondom het Libra-project van Facebook en negatieve opmerkingen vanuit president Trump over Bitcoin.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!