Reserve Bank of India crypto-verbod

Aragon onboard juryleden voor gedecentraliseerde rechtbank

Gedecentraliseerd beheerplatform Aragon One is begonnen juryleden aan te trekken voor zijn gedecentraliseerde Aragon Court dat medio februari wordt gelanceerd. Dit volgens een officiele aankondiging van Aragon.

Het bedrijf ontwikkelde een door de gemeenschap bestuurde gedecentraliseerde organisatie, met als doel te werken als een digitale jurisdictie en een online gedecentraliseerde rechtbank. Door Aragon Court uit te rollen, wil het team achter het project “traditionele kunstmatige barrières, zoals nationale jurisdicties of de grenzen van een enkel land” wegnemen bij het beslechten van geschillen.

Vanaf 7 januari liet Aragon Court de leden de eigen token ANT van het netwerk omzetten in het ANJ token, dat ze kunnen inzetten om beloningen te verdienen, na de lancering van de rechtbank. Het bedrijf beweerde dat elk persoon, over de hele wereld, een jurylid kan worden, op voorwaarde dat ze ten minste 10.000 ingezette en geactiveerde ANJ-tokens bezitten.

Zodra een geschil is gerezen, kiest het systeem juryleden uit om het te beslechten. De kans om als jurylid te worden opgeroepen is evenredig met het aantal ANJ-tokens dat een communitylid heeft geactiveerd.

Luis Cuende, executive director bij Aragon Association, zei het volgende:

“Aragon Court is zelfregulerend door smart contracts. Verschillende rechtsgebieden kunnen smart contracts echter op verschillende manieren behandelen, in overeenstemming met hun lokale voorschriften, dus ik raad aan om, in het geval van twijfel, juridisch advies in te winnen.”

Volgens Cuende heeft Aragon Court al 60 juryleden geworven vanaf het moment van schrijven.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie