De Ethereum koers kan komende maanden flink stijgen

Een drietal analisten voorspellen de komende maanden grote winsten voor de op één na grootste cryptocurrency ter wereld, Ethereum. Eén suggereerde zelfs een herhaling van zijn 100% piekvoorspelling van begin vorig jaar, in een tweet op 1 januari.

$240 tegen half januari

Vorige week wees analist Manu Naik erop dat de ETH / USD 1-daagse chart in een vallende wig zat. Deze breken 68% van de tijd naar boven uit, zei hij, en $128 is de ondergrens.

De vallende wig is nog steeds in het spel, en we zitten nog steeds op de ondergrens. Wat betekent dat Naik’s voorspelling, van een potentiële opwaartse uitbraak naar $240 tegen half januari, nog steeds zou kunnen gaan gebeuren.

ETH ziet er momenteel beter uit dan BTC

The Wolf of All Streets, analist Scott Melker, tweette op oudejaarsavond dat hij gelooft dat de Ethereum koers er op dit moment beter uitziet dan de Bitcoin koers. Hij zei:

Hij volgde dat op 1 januari op met een ETH / BTC-grafiek en benadrukte de range waarvoor ETH sinds juli tegen BTC verhandeld werd. In de huidige situatie kaatst ETH omhoog van belangrijke steun, waardoor het in een uitstekende positie verkeert om hoger te gaan.

In een eerder artikel op onze website gaf CryptoWolf al aan dat, volgens een recente analyse van de ETH / BTC-grafiek, de Ethereum koers binnenkort een stijging van meer dan 100% tegemoet kan zien.

Grote bounce in de komende 3-6 maanden

DonAlt zei het volgende op 31 december over BTC:

“Vrijwel zeker dat we de komende 3-6 maanden flink zullen bouncen.”

Hij volgde dit op 1 december op, verwijzend naar een bericht afgelopen februari toen hij zich had ingekocht bij iets meer dan $100, met een doel van $200. “Waarom doen we het niet nog een keer?” Stelde hij voor.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Bron: Cointelegraph

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!