Bitcoin

Bitcoin klaar voor een bullrun in 2020

Het jaar 2019 is bijna voorbij en we naderen alweer spannende tijden voor Bitcoin (BTC) in 2020. De Bitcoin halvering komt eraan en het is voor vele dus nog maar de vraag wat de Bitcoin koers in 2020 gaat doen. Eén ding is zeker: volgens vele analisten ziet 2020 er positief uit!

CryptoBirb

De welbekende analist CryptoBirb denkt dat 2020 een positief jaar voor de cryptocurrency zal zijn, wegens een recent gevormd golden cross en bullish descending channel. Daarnaast gaf hij in een tweet op 23 december aan dat het volume op platforms zoals Bakkt stijgt.

Bron: Cryptobirb

Hij voegde er nog deze bullish foto aan toe:

Bron: Cryptobirb

Crypto Michaël

CryptoMichaël heeft een mogelijk toekomst scenario voor Bitcoin geschetst op Twitter. Hij gaf aan dat het sentiment overall bearish is, maar dat de golden fibonacci goed support houdt. Daarnaast ziet hij op lange termijn een positieve trend voor Bitcoin, die weleens voor een hele mooie stijging kan zorgen.

Willy Woo

De populaire cryptocurrency analist met 118k volgers op Twitter, genaamd Willy Woo, legde in een recente tweet uit dat Bitcoin op dit moment in de laatste accumulatiefase zit die historisch voorafgaat aan belangrijke parabolische bullrun. Het is dus bijna zover voordat we volgens Willy Woo een move naar boven maken.

Bron: Willy Woo

Deze Bitcoin voorspellingen zien er allemaal erg positief uit. Als we de analisten moeten geloven wordt 2020 een topjaar voor BTC. Mocht de geschiedenis zich herhalen, dan kunnen we aankomend jaar stijgen naar nieuwe all time highs!

Support ons!

Vanaf nu is het mogelijk om ons via de Brave Browser een ‘tip’ te geven oftewel te belonen. Maar wat is het nou precies? Je kunt het zien als een soort fooi die je zonder veel moeite te doen doneert. Klik hier voor meer info.

Brave browser

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN