Charles Hoskinson

Tom Jessop: Alles tokenizen is niet nodig

In een recent gesprek met The Block betoogde Tom Jessop, de president van Fidelity Digital Assets, dat de drang om ​​allerlei activa te tokenizen zijn grenzen moet hebben. Dit zei hij in de laatste aflevering van The Scoop.

Hij zei met name dat hij niet zeker weet of openbare effecten, en andere activa die op beurzen worden verhandeld, baat zouden hebben bij tokenisatie, omdat dergelijke markten voldoende liquiditeit hebben.

Uiteindelijk zullen klanten, volgens Jessop, waarschijnlijk proberen openbare effecten en tokenized activa binnen dezelfde portefeuille te bezitten. Hij zei echter dat het onwaarschijnlijk is dat die openbare effecten op de blockchain zullen worden geplaatst, omdat de huidige marktinfrastructuur al zo goed ontwikkeld is.

Hij zei het volgende:

“Ik denk dat waar je de toepassing van de technologieën ziet, illiquide activa zijn, die in toenemende mate een groter percentage worden van de totale hoeveelheid financiële activa waarin mensen investeren.”

Andere gebruiksmogelijkheden van tokenisatie bieden echter kansen. Een aantal banken willen volgens Jessop particuliere instrumenten op de markt brengen in de vorm van tokens, en particulier onroerend goed blijft een gebied waar tokenisatie voor meer liquiditeit kan zorgen.

Hij zei:

“Het is een straaltje dat nog geen golf is geworden, maar het is iets waar we goed naar kijken.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN