Bakkt

Bakkt benoemt Mike Blandina als CEO en Adam White als President

Bakkt kondigde vandaag aan dat Chief Product Officer Mike Blandina de nieuwe CEO van het bedrijf is geworden, met ingang van 20 december. Hij volgt de vertrekkende CEO Kelly Loeffler op, die onlangs werd benoemd tot de volgende senator van de staat Georgia. Dit volgens een artikel dat vandaag op CoinDesk verscheen.

Verder kondigde het aan dat Adam White, de chief operating officer van het bedrijf, zal dienen als president van het bedrijf.

Blandina kwam in april bij Bakkt, na werkzaam geweest te zijn bij PayPal en Google. Hij heeft een achtergrond in betaaltechnologie, nadat hij technisch directeur was bij Google’s Wallet-project.

White, die één van de eerste medewerkers van Coinbase was, trad in oktober 2018 in dienst bij Bakkt.

Blandina gaat toezicht houden op de uitbreiding van Bakkt, inclusief de uitrol van een consumentgerichte retail-app die bedoeld is om aankopen van kleine artikelen met Bitcoin (BTC) te vergemakkelijken. Starbucks, dat werd aangekondigd als onderzoekspartner toen Bakkt voor het eerst werd gelanceerd in 2018, wordt een lanceerpartner voor deze app.

Loeffler wordt op 1 januari 2020 beëdigd. In een verklaring die werd vrijgegeven op de dag dat haar benoeming officieel werd, zei ICE dat ze haar functie van CEO tijdens de overgang zou moeten verlaten.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN