Met trots presenteren wij de nieuwe website van SureRemit

Het is eindelijk zover.. De nieuwe SureRemit website is nu live.. Bekijk hem hier!

Wat is Sureremit?

SureRemit is een zuster onderneming van SureGifts, SureBids en SureCredit, allen behorend tot de SureGroup die giftcards, vouchers en Corporate Rewards in Afrika op de kaart heeft gezet. Sureremit wordt ondersteund door een bestaand bedrijf en dat maakt het project erg betrouwbaar.

De ontwikkelaars van Sureremit hebben al een retail voucher-infrastructuur in heel Afrika ontwikkeld via Suregifts. SureRemit is een ‘non-cash remittance’ platform, gebouwd op de Stellar Blockchain en door gebruik van de ‘Remit Token’ (RMT) faciliteert SureRemit cross border payments. ‘Non-cash’ houdt in dat er via het SureRemit platform geen contant geld maar e-vouchers en e-Gift Cards worden verstuurd.

SureRemit beschikt over een wereldwijd merchant/retail netwerk dat continue wordt uitgebreid. Wil je meer te weten komen over Sureremit? Klik dan hier en lees meteen onze coin review!

Het doel van de nieuwe website

Het doel van de nieuwe website is om de SureRemit diensten voor een niet-crypto-publiek zo gemakkelijk en toegankelijk mogelijk te maken.

Word een SureMember en ontvang een welkomstcadeautje!

Met SureRemit kun je vouchers verzenden en ontvangen van en naar 141 landen in de app. Verzend snel geld naar je familie, vrienden en geliefden over de hele wereld (download hem nu op iOS of Android).

De nieuwe SureRemit website is een placeholder-website. Deze vervangt de huidige crypto-gerichte website en blijft online terwijl de nieuwe SureRemit-app en definitieve website ontwikkeld worden. Deze website bevat alle functies. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

SureMember & SurePoints

Zodra gebruikers zich geregistreerd hebben nemen ze automatisch deel aan het gratis loyaliteitsprogramma van SureMember. Daarnaast verdienen ze SurePoints door middel van de diensten. De punten die verdiend worden kunnen worden ingewisseld voor exclusieve kortingen en cashbacks. Ontvangers verdienen ook SurePoints bij het verzenden van een SureRequest.

SureRequest

De ontvangers in de app kunnen ondersteuningsverzoeken sturen naar al hun contacten in de SureRemit-app. Vervolgens wordt de SureRequest door de afzender met slechts een paar klikken vervuld.

De uiteindelijke SureRemit-app en -website zullen ook veel meer praktische functies hebben: contact/vriendenlijst, terugkerende overmakingen, ‘gifting’ van een overmaking, een transactie herhalen en nog veel meer. Ze zullen ook grote bulkaankopen van vouchers mogelijk maken. Met deze functie kunnen bedrijven in grote aantallen vouchers kopen en afgeven.

Met deze solide strategie en propositie is SureRemit ervan overtuigd op de goede weg te zijn om een ​​verschil te maken in het remittance-landschap.

Selwyn Paehlig, Global Venture Developer, zei:

“Het omgaan met het cryptolandschap kan afleidend zijn, het is een hele uitdaging om de korte en lange termijndoelen op elkaar af te stemmen. SureRemit had een aangepaste strategie, propositiefocus en rebranding nodig. SureRemit heeft een uitstekende praktijkervaring.”

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht.

Social media kanalen:

Sureremit Telegram
Sureremit Twitter
Sureremit Facebook
Sureremit Youtube
Sureremit Reddit

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!