Bitcoin Nieuws

Bitcoin moet de puinhoop van fiatgeld opruimen

Internationale journalist en verdediger van Bitcoin Max Keiser gaf een presentatie op Labitconf in Montevideo, Uruguay, waarin hij de impact uitlegde van cryptocurrencies op de wereld en met name in de Latijns-Amerikaanse regio.

Hij gaf een lezing, genaamd “Why Bitcoin Matters in Emerging Markets”. In deze lezing benadrukte hij dat de eerste functie van Bitcoin het opruimen van de puinhoop is, die in de wereld is achtergelaten door fiatgeld. Één van de punten die hij tijdens de presentatie benadrukte, was: “Het inherente geweld van fiatgeld moet worden vervangen door het vredige karakter van Bitcoin.”

Aan de andere kant merkte hij op dat politici in de Verenigde Staten rekening beginnen te houden met wat cryptocurrencies allemaal zijn, en citeerde vertegenwoordiger Brad Sherman, die had erkend dat het doel van Bitcoin is om hun macht weg te nemen.

Voor Keiser is “Bitcoin de valuta van een wereldwijde revolutie en de nachtmerrie van trustgeld”, zoals hij het tijdens Labitconf zei, het is “verzetsgeld”.

Aan de andere kant zei hij dat wanneer we het hebben over voorschriften en toezichthouders, we er rekening mee moeten houden dat deze toezichthouders in fiatgeld worden betaald.

Keiser maakte ook van de gelegenheid gebruik om over Argentinië te praten, en zei dat Argentinië een goede plek is om Bitcoin te adopteren, aangezien het land de afgelopen decennia tijden van economische en sociale crisis heeft doorgemaakt.

Bron: Cointelegraph

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN