Cardano

Cardano-oprichter en Crypto-Youtuber vechten voor goed doel

CEO Charles Hoskinson van Cardano (ADA) en YouTuber Chico Crypto, gaan binnenkort tegen elkaar vechten tijdens een MMA wedstrijd. Het doel is om geld in te zamelen voor het St. Jude’s Kinderziekenhuis.

Dit is de eerste keer in de cryptocurrency historie dat twee bekende personen het tegen elkaar opnemen. Jason Appleton (@jasonappleton) heeft ervoor gezorgd dat de twee het tegen elkaar gaan opnemen.

Hoskinson reageerde met een ‘ja’ op het verzoek van Appleton. Hoskinson zei:

Zojuist in Vegas geland. Ik ben ervoor in! Laten we een miljoen inzamelen voor de kinderen.”

ChichoCrypto heeft inmiddels ook akkoord gegeven voor het gevecht. Hij bevestigde dit tijdens zijn eigen livestream. Naar verluidt zal het gevecht plaatsvinden in augustus 2020. Beide personen hebben 9 maanden de tijd om zich voor te bereiden.

Het geplande gevecht tussen de oprichter van Cardano en ChicoCrypto heeft ook anderen geïnspireerd, zoals Altcoin Jack (@JackofAltcoins). Hij zegt dat er nogal wat gevechten zijn die vele in de cryptocurrency wereld graag zien en waarschijnlijk ook voor zouden betalen.

Niet iedereen was het hier mee eens. Een Twitter gebruiker zei het volgende:

Ik hoop dat dit hele ding sterft, want ik kijk er niet naar uit om dit de komende 9 maanden steeds te zien, zodra ik door het ADA nieuws scroll. Ik hoop dat jullie hier beiden mee akkoord gaan en gewoon doneren aan een goed doel.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Bron: Beincrypto

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN