Wanchain Nieuws

Wanchain maandelijkse update van november

Beste CryptoBeneluxers,

November was een belangrijke maand voor het Wanchain-ecosysteem en markeerde enkele belangrijke updates van het China Business Development-team, evenals een update van ons community-ambassadeursprogramma. We hebben veel werk, toewijding en enthousiasme gezien van veel van onze ambassadeurs. Laten we eens kijken wat er in de loop van november is gebeurd!

Vergeet niet dat “The hunting” nog steeds bezig is!

Wanchain China Business Development Update

Wanchain China Business Development Update

In navolging van China’s omarming van blockchain-technologie en de recente woorden van president Xi Jinping, die een toename van de snelheid van ontwikkeling en acceptatie van blockchain in het land bevorderen, hebben we een dramatische toename ontvangen van verzoeken van bedrijven en instellingen die blockchain willen integreren in hun organisaties. We zijn al begonnen met het raadplegen van een aantal projecten in verschillende industrieën voor toepassingen op basis van zowel de publieke Wanchain-blockchain als de private blockchain-framework, Lanchain.

Lees meer over de Business Development update

Updates van het Ambassador-programma

Wanchain Global Ambassadors

Er zijn enkele maanden verstreken sinds we het Global Ambassador-programma voor het eerst hebben geïntroduceerd. Gedurende deze tijd hebben we veel werk, toewijding en enthousiasme gezien van veel van onze ambassadeurs. We zijn erg tevreden met de resultaten en kijken ernaar uit om nog nauwer met iedereen samen te werken.

Lees meer over het Ambassador-programma

AMA-samenvatting van Wanchain Validator

Wanchain Galaxy Proof of stake

Een samenvatting van Validator AMA van vorige week met het Wanchain-team. Deelnemers waren onder meer:

 • Molin – Een van de belangrijkste ontwikkelaars van Wanchain
 • Demmon Zhong – kernlid van het onderzoeksteam van Wanchain
 • Albert – Productleider bij Wanchain

Lees hier de volledige samenvatting

Ecosysteem update

Wanchain en FinNexus kondigen ‘Insights’ aan, de online blockchain-meetup – Meld je vandaag aan!

Insights is een geheel gratis en online educatieve blockchain-meetup die mede georganiseerd is door Wanchain en FinNexus, waar experts uit de hele blockchain-industrie zullen presenteren over een breed scala aan onderwerpen, waaronder technologie, marketing, communitybuilding, DeFi en meer.

Lees hier meer over Insights

Wanchain Galaxy PoS vermeld op stakingrewards

Klik hier om meer te lezen over stakingrewards

Recente ontwikkelingen: Cross-chain DEX-prototype

Het Wanchain-team bouwt momenteel een prototype cross-chain DEX met storting / opname naar en van verschillende native chains.

Lees hier meer over Cross-chain DEX-prototype

Wanchain Light Wallet Bijgewerkt naar 1.1.0

Wanchain wallet

De 1.1.0-versie van de Wanchain desktop light wallet werd uitgebracht op 25 oktober 2019, met drie belangrijke nieuwe functies.

 • Privacyondersteuning voor WAN-transacties
 • Trezor ondersteuning
 • Ondersteuning in de Franse taal (met dank aan ons communitylid en validator, StarWan!)

Download hier de nieuwe wallet

Of lees hier meer informatie over de laatste versie van Light Wallet

Aankondiging van de burn van 21.000.000 WAN door de Wanchain Foundation ????

Wanchain Burn

Om 11:02:30 op 5 november 2019, Beijing-tijd, heeft de Wanchain Foundation 21 miljoen WAN-tokens geburned. Deze tokens zijn overgedragen naar het adres 0x0000000000000000000000000000000000000000 (algemeen bekend als het ‘nuladres’). Die 21 miljoen WAN waren oorspronkelijk gereserveerd door de Wanchain Foundation om te worden gebruikt als een stimulans. Ze waren gereserveerd, voordat het nieuwe consensusmechanisme werd geïmplementeerd. Omdat Galaxy Consensus in de implementatie op het mainnet een nieuw WAN uitgeeft in plaats van de gereserveerde WAN te gebruiken, moet deze WAN worden geburned om het juiste aantal totale WAN te behouden.

Lees hier meer over de burn

Wanchain-gebruikers kunnen nu hun WAN gebruiken om leningen te krijgen bij Constant

Het peer-to-peer crypto-leningplatform stelt gebruikers in staat om leningen in USD of stablecoins af te sluiten, met cryptocurrency als onderpand. Het Constant P2P-leningsplatform zal nu ook USD-leningen aanbieden met WAN als onderpand.

Lees hier het Medium artikel over deze aankondiging

Wil je meer nieuws gerelateerd aan Wanchain lezen?

 • Ideeën om de acceptatie van cryptocurrency in Singapore te stimuleren, hier!
 • Binance Chain gaat Band Protocol Data Oracle gebruiken voor prijsgegevens, hier!
 • Nieuw platform FinNexus beoogt gemakkelijke toegang te bieden tot een gevarieerd assortiment blockchain-assets, hier!
 • Wanchain Galaxy Consensus Featured in CCF China Blockchain Conference, hier!

Ben jij een hunter?

Je kunt op wat WAN jagen door onze sociale media te volgen. Het woord dat u hier in gedachten moet houden, is RESPONSE. Dit woord is het eerste woord van een set van 12 seedphrase die wat WAN voor je bevat. De rest zal van tijd tot tijd worden vrijgegeven op sociale media van Wanchain: Twitter, Instagram, Telegram en Facebook. Volg Wanchain dus op social media!

Wanchain op het scherm

Nieuw bij Wanchain? Hier is de one-stop-shop voor alles wat met Wanchain te maken heeft!

 • Wanchain-documentatie op hoog niveau, hier!
 • Op zoek naar de routekaart van Wanchain? Klik hier!
 • Wil je meer weten over Wanchain en het groeiende ecosysteem? Join hun Telegram kanaal!

Over Wanchain

Wanchain bouwt een financiële markt die verbinding maakt tussen verschillende blockchains. Het project creëert hiermee een platform voor het overdragen van alle mogelijke cryptocurrencies. Gebruikers kunnen hun cryptocurrencies direct omzetten zonder deze eerst te hoeven traden. Je zult namelijk wel eerst je cryptocurrency moeten omzetten in een token op Wanchain. Dat is wel iets wat je straks decentraal kunt doen (met de zogenaamde storeman nodes).

Lees onze volledige review hier!

Social media kanalen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN