50% zegt dat Justin Sun een genie is in Twitter poll

Jacob Canfield een analist op Forbes en CNBC heeft recent een Twitter poll opgesteld gericht op de oprichter en CEO van TRON, Justin Sun. Hij vroeg zijn volgers of Justin Sun een genie is of erg geluk heeft.

Van de 2411 respondenten gaf 49,4% aan dat Justin een genie was. Het onderzoek geeft een indicatie van wat respondenten vonden van Justin, over de oprichting van TRON, de creatie van een cryptocurrency door open source te kopiëren en te plakken, de acquisitie van BitTorrent en zijn investering in Poloniex.

Zoals vermeld in de definitieve gegevens, zei 28,9% dat hij geluk had. Ook klikte 21,7% op “resultaat”, maar Canfield legde niet uit wat hij bedoelde met Resultaat in de peiling.

Nieuwe announcement van Justin Sun

Justin Sun heeft op Twitter bekendgemaakt dat hij binnenkort een grote aankondiging doet voor zowel TRON als BitTorrent.

Sun liet zijn volgers weten om alert te blijven voor nog een aankondiging. De CEO bevestigde dat de aankondiging een overname zal zijn. Volgens Sun zal de mysterieuze acquisitie ook gericht zijn op het verbeteren van het Tron- en BitTorrent-ecosysteem.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!