Bitcoin advertenties

Bitcoin (BTC) advertenties op Franse nationale televisiezender TF1

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Franse commerciële zender TF1 laat meerdere malen Bitcoin (BTC) advertenties zien op televisie. De geadverteerde diensten zijn van Keplerk, waarmee mensen BTC kunnen kopen in meer dan 5.200 tabakswinkels.

De advertentie van Keplerk duurt 18 seconden op televisie en geeft een kort beeld van hoe het bedrijf te werk gaat. Gelukkig was er één persoon die de advertentie kon vastleggen. Zie meteen het filmpje hieronder!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 728x90-black-friday-BM-1.png

Mensen kunnen via Keplerk vouchers kopen op fysieke locaties zoals tabakswinkels of gemakswinkels. Kepklerk heeft aangegeven dat Bitcoin in de winkels kan worden gekocht in coupons van 50, 100 of 250 euro. Het doel is om het kopen van Bitcoin net zo eenvoudig te maken als het kopen van staatsloten.

Eerder schreven we al een artikel over hoe je in Frankrijk bij meer dan 5.200 tabakswinkels je Bitcoin kunt kopen. Lees ons artikel hier!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN