Bitcoin Update

Bitcoin koers update door G-Cryptotargets (28-11)

Op 24 november heeft de Bitcoin (BTC) koers zijn bodem bereikt in de $6.500 zone, was dit een voorlopige bodem of zijn we helemaal klaar en gaan we richting een nieuwe All-Time-High? Bekijk hieronder onze analyse!

4-uursgrafiek

Bron: TradingView

Op de 4-uursgrafiek is te zien dat we sinds de top $14.000 enkel nog ABC correcties maken. ABC correcties zijn zoals het woord zegt correctieve waves die NIET voorbij de 1.618 Tb. Fib extension sluiten.

Als er steeds ABC correcties weergegeven worden, zowel in een opwaartse als neerwaartse beweging, dan kan je spreken over een overlapping van de WXYXZ elliot wave.

4-uursgrafiek (gedetailleerd X wave)

Bron: TradingView

Als we de laatste X wave van naderbij bekijken dan kunnen we zien dat we nu een mooie correctie maken om eventueel onze 4e wave (target $7.980-$8.150) af te ronden en vervolgens terug te vallen naar de $6.100 zone.

Indien dit gebeurt dan kunnen we van een bodem spreken op iets langere termijn. Vervolgens zullen we een bounce zien richting de golden pocket (Fibonacci Retracement Level: 0.618-0.65). Dit Fibonacci Retracement Level bevindt zich in de $9.000 zone.

Vanaf $9.000 dollar kunnen we aan onze definitieve C wave naar beneden beginnen om de WXYXZ elliot wave verder af te ronden. Het target van de Z wave hebben we voorlopig vastgepint in de $2.800-$3.500 zone.

1-minuut-grafiek

Bron: TradingView

Op de 1-minuut-grafiek zien we momenteel dat de Bitcoin koers bezig is met een correctie van de laatste top op $7.670. Deze ABC-correctie kan leiden tot een bounce in de $7.300-$7.350 zone, richting het eindtarget van de 4e wave (zie de 4-uursgrafiek).

Conclusie

  • Shortterm – Nog een laatste opwaartse beweging richting $8.000 zone.
  • Midterm – Wij verwachten een bounce in de $5.780-$6.100 zone richting de $9.000.
  • Longterm – ULTRA bearish (target +/- $3.000)

Vond je deze analyse nou ook zo top en wil je op de hoogte blijven van alle analyses die G-Cryptotargets maakt? Volg hen dan op de onderstaande kanalen!

G-Cryptotargets is een jong traderscollectief die sinds 2011 actief zijn als traders in de cryptomarkt.

Bezoek de website voor meer informatie: www.g-Cryptotargets.com

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN