Cryptocurrencies SMS

Venezuela betaalt kerstbonus van gepensioneerden in nationale cryptocurrency Petro

De Venezolaanse president Nicolás Maduro heeft bekendgemaakt dat de kerstbonus van de gepensioneerden van het land uitbetaald zal worden in de nationale cryptocurrency Petro. Dit meldde Cointelegraph op 17 november.

Het is niet de eerste keer dat Venezuela de Petro cryptocurrency in de portemonnee van gepensioneerden duwt. Vorig jaar december heeft Venezuela de bonussen van gepensioneerden voor het jaar 2018 automatisch omgezet in Petro.

Verkoop Petro in 2018

De Venezolaanse president, Nicolás Maduro, kondigde in een televisie-uitzending op 1 oktober 2018 aan dat de openbare verkoop vanaf 5 november 2018 van start ging. De Petro is een door de staat ondersteunde cryptomunt.

We schreven eerder al een aantal artikelen over Venezuela en haar eigen cryptocurrency de Petro. Zie hieronder de artikelen.

  1. President Maduro beveelt de bank van Venezuela om Petro te accepteren
  2. Venezuela: Paspoort alleen nog te betalen met Petro coin

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN