Ethereum

Ethereum (ETH) koers update door CryptoRob (3-11)

1D ( Daily ) chart ETH/BTC

https://www.tradingview.com/x/rBfdbklp/

Zoals jullie zien heeft Ethereum (ETH) vanuit de eerder gemaakte analyse niet zijn IHS patroon kunnen afmaken. ETH heeft op zijn Bitcoin (BTC) paar een rejection laten zien waarna het weer terug is gezakt. Het goede nieuws is wel dat een eerdere support op ETH nu weer als een support dient. 

Zolang ETH dit niveau houdt (huidig) niveau, is er voor ETH alle mogelijkheid om sideways te gaan en uiteindelijk de resistance waar hij eerder gereject is weer te gaan testen.

Zodra Ethereum sideways gaat en uiteindelijk weer onder deze support zakt dan verwacht ik dat het zeker weer de vorige lows op gaat zoeken wat dan hopelijk weer als support zal dienen.

ETH/BTC 2D Chart

https://www.tradingview.com/x/crMuN3A5/

Wat als we inderdaad de vorige resistance breken en omhoog breken? Dan zal Ethereum door de sterke resistance moeten breken om zijn bull trend te confirmen. Zolang ETH hieronder blijft rommelen is er nog geen reden om bullish te worden op ETH.

ETH/USD 2D Chart

https://www.tradingview.com/x/crMuN3A5/

Op de USD paar van ETH valt vrij weinig te zien. ETH heeft na zijn stijging van begin dit jaar nu een mooie retest laten zien. Het maakt support van de eerdere resistance die het doorbroken heeft. Als dit niveau houdt kan ETH prima gaan stijgen in USD waarde. De vraag is echter of dit zal komen doordat Bitcoin ook gaat stijgen of dat het BTC paar van ETH zal stijgen.

Telegram

Vond je deze analyse nou ook zo top en wil je op de hoogte blijven van alle analyses die Cryptorob maakt? Join dan meteen zijn telegram kanaal door hier te klikken!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN