OKEx

OKEx kondigt nieuwe samenwerking aan met Klaytn

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Cryptocurrency exchange OKEx heeft bekendgemaakt dat het is toegetreden tot Klaytn. Dit is een wereldwijd openbaar blockchain platform dat is ontwikkeld door de dochteronderneming van Kakao, genaamd Ground X. Dit meldde OKEx in een blogbericht.

Met de nieuwe samenwerking zal OKEx zich toevoegen aan een lijstje met gerenommeerde bedrijven zoals Samsung Blockchain, IDG Capital en Shinhan Bank.

De exchange gaf aan dat dit een kans is om te helpen bouwen aan een stabiel blockchain ecosysteem en verbinding te maken met verschillende netwerken en portfolio’s in de blockchain sector. Daarnaast biedt het ondersteuning om de acceptatie van blockchain wereldwijd te onderzoeken.

Chase Choi, het hoofd van Business bij Ground X, zei het volgende over de samenwerking:

“We verheugen ons erop om de wereldwijde topbeurs OKEx te mogen verwelkomen om lid te worden van Klaytn. Als het nummer 1 blockchain platform van Azië zullen we ons ecosysteem samen met OKEx verder versterken en uitbreiden.”

Andy Cheung, hoofd operationele activiteiten van OKEx, zei:

“We zijn verheugd om deel te nemen aan dit nieuwe initiatief van Klaytn. We hebben een sterk vertrouwen in het team en de blockchain technologie ontwikkeld op basis van solide betrouwbaarheid en aanzienlijke stabiliteit.

Hij voegde hieraan toe:

“Exchanges en projecten zelf moeten samenwerken om normen te definiëren en aan te nemen die de wereldwijde acceptatie van digitale activa zullen bevorderen.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN