Cointelegraph Facebook

Facebook-pagina van Cointelegraph geblokkeerd

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De officiële Facebook-pagina van Cointelegraph, met meer dan 730.000 volgers, is gebanned van Facebook. De exacte oorzaak is, volgens het nieuwsplatform, onduidelijk.

De pagina van Cointelegraph werd op 18 september verwijderd uit de zoekresultaten van Facebook en daarnaast is de website al meer dan een maand niet in staat om hun publiek te bereiken. Cointelegraph heeft contact opgenomen met Facebook voor aanvullende opmerkingen over de reden waarom de pagina niet meer zichtbaar is, echter heeft het nog geen reactie ontvangen.

Dit is niet de eerste keer

Opvallend is dat het niet de eerste keer is dat Cointelegraph geblokkeerd werd. In de periode van 1 tot 11 augustus werd het nieuwsplatform al geblokkeerd, nadat ze de documentaire “Sex & Crypto” plaatste.

Cointelegraph geeft zelf het volgende aan:

“Nogmaals, Facebook heeft niet de precieze reden opgegeven voor het blokkeren van de pagina, noch of de documentaire de reden hiervoor was. Op 12 augustus kreeg Cointelegraph toegang tot de pagina terug, maar, gezien ons huidige verbod, niet lang.”

Ondertussen blijft het account van Cointelegraph op Instagram, een platform dat ook van Facebook is, wel actief.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN