Coinbase Omisego

Coinbase ontvangt bijna $2 miljard aan transactiekosten sinds 2012

Brian Armstrong, CEO van Coinbase, heeft tijdens de New Establishment Summit van Vanity Fair aangegeven, dat Coinbase sinds de lancering in 2012 bijna $2 miljard aan transactiekosten heeft gegenereerd.

Armstrong benadrukte ook meteen waar de kracht van Coinbase voornamelijk ligt. Zo merkte hij op wat er grotendeels met de $2 miljard transactiekosten is gedaan.

“Het grootste gedeelte van deze winsten steken we terug in de onderneming om nieuwe producten te maken. Ik wil dat Coinbase een bedrijf is van herhaalbare innovatie.”

Tijdens het interview kreeg Armstrong een vraag over zijn begin periode en waar hij de deals destijds maakte. Hij zei:

“Ik zal niet ontkennen dat ik in verschillende cafe’s ben geweest waaronder, coffeeshops.”

Facebook Libra

Coinbase maakt deel uit van de Libra Association dat betrokken is bij Facebook zijn cryptocurrency project Libra. Sinds de bekendmaking van Libra is het project doorgaans door wetgevers bekritiseerd vanwege de potentie om de privacy van gebruikers in gevaar te brengen en regelgeving regels te schenden. Brian Armstrong snapt niet waarom en zei het volgende:

“Ik snap niet echt waarom de reactie zo negatief was. “Ik zou heel graag zien dat de VS dit gebied van innovatie omarmen.”

Hij voegde hieraan toe:

“Er zijn veel mensen die geen bank hebben en waarbij crypto zou kunnen helpen. Mijn hoop is dat de VS dit soort innovatie omarmt, zelfs als het van een bedrijf als Facebook komt waar ze niet perse erg blij mee zijn.”

Er is de laatste tijd veel ophef over Libra. Mark Zuckerberg zei in een hoorzitting op 23 oktober dat het zijn geplande cryptocurrency project niet lanceert, zolang het niet het startsignaal ontvangt van de Amerikaanse toezichthouders. Vandaag publiceerde wij een artikel hiervoor. Lees ons artikel hier!

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum, maar heb je nog geen account op Coinbase? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Coinbase

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN