John McAfee

John McAfee deelt mening over opkomst van gedecentraliseerde technologie en cryptocurrency

De welbekende Bitcoin-fan, John McAfee, heeft zojuist bekendgemaakt waar hij denkt dat de financiële wereld zich zal bevinden de komende jaren. Volgens hem heeft dit mede te maken met opkomst van gedecentraliseerde technologie en vooral cryptocurrency.

John McAfee zei dat het belangrijkste probleem op dit moment is hoe gebruikers hun fiat-valuta’s in en uit de exchange kunnen krijgen.

Hij gaf aan dat het moeilijk is om op gedecentraliseerde exchanges valuta’s zoals US Dollar, Yen en Euro te krijgen. Dit vooral omdat er geen informatie zoals naam, adres, sofinummer of e-mailadres wordt verzameld.

Betalen met cryptocurrency i.p.v. fiat

McAfee blijft hoopvol over de reguliere toepassing van cryptocurrency. De softwaregoeroe en crypto-expert zei:

“Stel je een wereld voor, over 6 maanden, 1 jaar of 2 jaar, waar fiat valuta in belang begint af te nemen.”

Hij voegde hieraan toe:

We kunnen op dit moment al de helft kopen van wat we nodig hebben met cryptocurrency. We kunnen onder andere huizen, schoenen en auto’s kopen.”

Stablecoins zijn erg belangrijk voor investeerders die dingen willen kopen en niet langer geïntimideerd willen worden door de volatiliteit van de markt. Dit is een grote last voor degenen die crypto nog moeten gebruiken.

Deze maand lanceerde McAfee nog een gedecentraliseerde exchange, genaamd McAfeedex. De exchange draait bovenop de Ethereum blockchain. Lees hier ons artikel!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Bron: newslogical.com

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN