Bitcoin nodes runnen doe je met de nieuwe HTC Exodus 1s

HTC brengt een goedkopere versie van zijn blockchain vriendelijke smartphone uit, genaamd de Exodus 1s. Ben je in bezit van de telefoon, dan kun je een volledige Bitcoin (BTC) node runnen.

De Taiwanese smartphone maker lanceerde zaterdag de Exodus 1s, een iets kleinere versie van de Exodus 1. De voorganger kostte rond de €1,065. De nieuwe Exodus 1s is geprijsd op €219 en kun je kopen met verschillende cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Binance Coin (BNB) en Bitcoin Cash.

Volgens Phil Chen, Chief Officer bij HTC, is het grote verschil met de voorganger dat de nieuwe mobiele telefoon vol zit met cryptocurrency gerelateerde functies. Gebruikers kunnen digitale activa kopen, verkopen, verzenden, ontvangen en lenen.

Hij voegde hieraan toen:

“De Exodus 1s heeft de toetredingsdrempel voor iedereen verlaagd om een node te runnen en deel te nemen aan het wereldwijde Bitcoin netwerk.”

Levering

Het product zal in eerste instantie beschikbaar zijn voor gebruikers in Europa, Taiwan, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten, terwijl andere regio’s op een later tijdstip worden gelanceerd.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!