Brave - CryptoBenelux

Cryptovriendelijke Brave browser bereikt 8 miljoen maandelijkse actieve gebruikers

Blockhain browser Brave heeft een mijpaal van maar liefst acht miljoen maandelijkse actieve gebruikers bereikt. De dagelijks actieve gebruikers zijn ​​op dit moment meer dan 2,8 miljoen gebruikers. Dit meldde Brave op zijn blog.

Het bedrijf heeft aangegeven dat er nu meer dan 290.000 geverifieerde uitgevers zijn, die worden aangedreven door de Basic Attention Tokens (BAT). Op dit moment zijn de meerderheid van de geverifieerde uitgevers, YouTubers. Brave zei:

“200.000 van de 290.000 zijn YouTubers, 33.000 zijn nieuwssites, 15.000 zijn Twitch streamers en sinds we onze ondersteuning voor Twitter beloningen hebben aangekondigd op 1 augustus, hebben 28.000 Twitter accounts zich aangesloten om Basic Attention Tokens te ontvangen.”

Wat is Brave browser?

De Brave browser is een internet browser zoals bijvoorbeeld Firefox of Chrome. Brave blokkeert advertenties en website trackers en is echt een privacy browser.

Je kent het vast wel.. Je bent eindelijk rustig op een website aan het surfen en ontvangt plotseling ongevraagd een advertentie op je beeldscherm. Hoe irritant is dat?! 

Bij de Brave browser heb je zelf de mogelijkheid om te bepalen of je advertenties in beeld wilt krijgen of niet. Kies je hier wel voor.. dan is het voordeel dat je ook nog eens wordt betaald voor het bekijken van deze advertenties.

Je leest het goed, voor het bekijken van advertenties kun je vanaf nu dus betaald worden. Heb je de Brave browser nog niet gedownload? Klik dan hier!

Het is ook al mogelijk om ons via de Brave browser een ‘tip’ te geven oftewel te belonen. Vind je ons geweldig? volg hier de simpele stappen om ons te belonen!

Brave browser
Brave Browser

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN