CoinStats review

CoinStats applicatie review

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

CoinStats is een cryptocurrency-onderzoek en portfoliotracker voor op je mobiel. CoinStats is te gebruiken op je desktop en op Mac, iOS en Android apparaten.

Wat is CoinStats?

Vele van ons vinden het fijn om bij te houden of hun investering omhoog of omlaag aan het gaan is. Met dit in gedachten, kan Coin Stats heel goed jouw nieuwe beste vriend worden. Met CoinStats kan je de prijzen van meer dan 3000 cryptovaluta’s live volgen op meer dan 100 cryptocurrency-beurzen.

Tevens kan je met CoinStats meldingen instellen voor zowel volume als marktkapitalisatie. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte wanneer de tijd om te handelen aangebroken is en mis je nooit meer een koop- of verkoopkans.

Daarnaast kun je met CoinStats het laatste nieuws volgen van verschillende vertrouwde nieuwsbronnen. Je kunt dit natuurlijk filteren en gewoon zoeken naar je favoriete websites. Het is volledig aanpasbaar.

Een portfoliotracker zou geen portfoliotracker zijn zonder de mogelijkheid om je beurs- en wallet-accounts te synchroniseren. Natuurlijk kun je met Coin Stats dit ook doen. Coin Stats ondersteunt momenteel meer dan 30 beurzen en portefeuilles via een moeiteloos, geautomatiseerd synchronisatieproces. Bovendien kun je, op het ingebouwde portfoliescherm, meerdere portfolio’s bekijken.

Tevens bevat CoinStats ook een innovatieve Chat Bot, die gebaseerd is op Telegram. Met deze bot kun je in realtime communiceren met CoinStats en de laatste prijzen, en het laatste nieuws, ontvangen.

Onze mening

De app is zeer gemakkelijk te gebruiken en heeft een indrukwekkende, eenvoudige lay-out voor de ogen. Het thema is zwart en heeft hier en daar een beetje oranje. Het kleine vleugje oranje helpt de gebruiker echt om een ​​fijne leeservaring te hebben. De app werkt erg soepel en browsen naar verschillende features is heel eenvoudig. Dit is de reden waarom zelfs nieuwe gebruikers er vrij snel aan kunnen wennen. De applicatie draait soepel en up-to-date.

De lay-out is niet het enige dat goed is aan deze app. De applicatie heeft veel handige nevenfuncties die bijdragen aan zijn charme.

Zo is de nieuwssectie is erg fijn en volledig. Tevens biedt de applicatie zijn geregistreerde gebruikers de keuze om te stemmen op wat zij denken over het nieuws. De opties zijn bullish of bearish (zie het plaatje hierboven). Dit helpt de gebruikers hun gedachten ook op het platform te delen. Dit verhoogt de betrokkenheid van gebruikers op het platform.

De applicatie is volledig gevuld met andere dergelijke eigenzinnige opties. De automatische portfoliotracking-synchronisatiefunctie is veruit de beste. Deze functie is, echter alleen beschikbaar voor gebruikers die een premium-account hebben. Het abonnementsgeld is echter maar vijf dollar ($5) per maand. Het is absoluut een hulpmiddel om in te investeren als je serieus wil handelen in cryptocurrency.

Heb je nog geen CoinStats? Download de applicatie dan door hieronder te klikken!

Disclaimer: Dit is een betaalde review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in de review.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN