Crypto Nieuws

ConsenSys geeft 7 Ethereum projecten $175.000

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

ConsenSys heeft zeven nieuwe, op Ethereum gebaseerde projecten, geselecteerd om te ondersteunen met een financiering van $175.000.

ConsenSys financiert sinds februari veelbelovende projecten. Sinds de lancering heeft het ConsenSys Grants-programma $330.000 weggegeven aan vijftien startups.

Yadira Blocker, hoofd van engagementmarketing bij ConsenSys, sprak op 10 oktober met CoinDesk en bevestigde het nieuws.

Zei ze het volgende over het programma:

“In Wave 1 zagen we veel toepassingen, maar ze waren niet super sterk. In Wave 2 begonnen we meer geloofwaardige teams te zien en kwamen er meer unieke ideeën op tafel.”

In de huidige ronde “Wave 3” krijgen onder andere Ethereum-softwareclient Lighthouse en maker van gedecentraliseerde mobiele applicaties Alice een financiering.

Voor Wave 3 is er nog een resterend bedrag van $220.000 over om weg te geven. ConsenSys marketingdirecteur Daniela Osorio zegt dat het doel van het programma is om ontwikkelingsgebieden met onvoldoende middelen te ondersteunen die integraal deel uitmaken van het ecosysteem van Ethereum, maar niet noodzakelijkerwijs winstgevend zijn.

Ze zei het volgende:

“De manier waarop we echt geweldige projecten vinden, is door met VC’s te praten en we vragen: Wat zijn enkele geweldige teams die je bent tegengekomen die je eigenlijk niet kunt rechtvaardigen om te financiëren?

Het komt neer op deze theorie van de” tragedie van de meent. We hebben allemaal bepaalde stukken nodig om het voor iedereen mogelijk te maken om er iets potentieel winstgevends bovenop te bouwen.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN