Bitcoin nieuws

Bitwise en NYSE Arca willen zo snel mogelijk een nieuwe Bitcoin ETF aanvraag indienen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Zoals eerder vandaag gemeld, is de Bitcoin ETF van Bitwise en NYSE Arca afgekeurd door de SEC . De bedrijven laten het echter hier niet bij liggen. Zo hebben zij bevestigd dat zij hun aanvraag zo snel mogelijk opnieuw zullen indienen. Dit volgens een persbericht dat op 9 oktober werd.

De bedrijven gaven in dit bericht aan dat, hoewel hun ETF-aanvraag afgekeurd werd door de SEC, ze positief waren over de voortgang.

Het vonnis over het ETF-voorstel van Bitwise was vóór het definitieve besluit van deze week was al meerdere uitgesteld, waartoe de SEC geen andere keuze had dan het volgens de wettelijke regels te doen. Het persbericht vermeldt:

“We waarderen de zorgvuldige beoordeling van de SEC zeer. De gedetailleerde feedback die ze hebben gegeven, biedt een kritische context en een duidelijk pad voor ETF-aanvragers om verder te gaan met hun inspanningen om een ​​Bitcoin ETF te realiseren. […] We kijken ernaar uit om productief met de SEC te blijven samenwerken om de resterende problemen op te lossen en we zijn van plan om zo snel mogelijk een nieuwe aanvraag in te dienen.”

Desalniettemin is het meer dan een jaar durende dialoog met toezichthouders niet voor niets geweest, zegt het bedrijf en concludeert:

“Hoewel we niet in staat waren om aan de zorgen van de SEC te voldoen binnen de wettelijke 240-daagse beoordelingsperiode, en hoewel ze de behoefte aan aanvullende gegevens en context hebben geïdentificeerd om onze belangrijkste bevindingen te interpreteren, zijn we blij met de vooruitgang die de industrie heeft geboekt. We geloven dat, met aanvullend onderzoek en voortdurende vooruitgang in het bredere ecosysteem, de resterende zorgen en uitdagingen uiteindelijk zullen worden opgelost.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN