High Performance Blockchain

High Performance Blockchain (HPB) maandelijkse update

We starten dit artikel met een korte introductie over High Performance Blockchain. Vervolgens zetten we alle belangrijke gebeurtenissen van de maand september op een rijtje. We hebben genoeg nieuwtjes om te delen, dus stoelriemen vast en lees aandachtig mee!

Wat is High Performance Blockchain?

HPB is een nieuwe blockchain hardware- en software-architectuur, gericht op het realiseren van de prestatieverbetering van dApps. HPB heeft een permissionless blockchain-architectuur die een op maat gemaakte open source hardware, de Blockchain Offload Engine (BOE), combineert met High Performance blockchain-software. Als je je herinnert hoe ASIC-miners de mining van BTC veranderden of hoe GPU’s de gokindustrie veranderden, zul je waarschijnlijk tot de conclusie komen dat het creëren van een speciale hardware een heel logische stap is voor de hele industrie. Zelfs de snelheid van het internet was enorm toegenomen dankzij hardwarevorderingen zoals ADSL of glasvezel. HPB is de eerste speler op de markt die met succes hardware heeft ontworpen en gefabriceerd die speciaal is ontwikkeld om de transactiesnelheid van blockchain te verbeteren. Wil je meer te weten komen over HPB? Klik dan hier en lees meteen onze coin review!

1. HPB MainNet éénjarig jubileumevenement

HPB is vereerd om zijn eenjarig jubileum te vieren! Het MainNet ging live op 24 september 2018 en ten ere van zo’n historische datum voor HPB en zijn community, halen we herinneringen op aan de prestaties. Momenteel zijn er 110+ nodes wereldwijd, 58.000 wallet-adressen dat alsmaar blijft groeien,1,3 miljoen on-chain transacties, meer dan 4 miljoen blocks die op het MainNet lopen, tot het hebben van een lijst met partners die naar meer dan 70 is gegroeit. Al met al een hele mooie prestatie die tot nu toe is neergezet en uiteraard moet dit gevierd worden met een feestje.

Op 16 september hielden Shanghai Bund, HPB Foundation het HPB MainNet eenjarig jubileum met de steun van Bibox. Op het event waren verschillende geëerde gasten van gerenommeerde blockchain-bedrijven zoals NEO, Ontology, Nebulas en nog veel meer aanwezig. Allemaal om samen dit historische moment voor HPB te vieren.

Tijdens het event was er veel interactie tussen de sprekers, projecten en aanwezigen.

Na een prachtige introductie door Xiang Dan, de vice-president van Bibox, oprichter en CEO Wang Xiaoming van HPB, begon de nacht met het introduceren van het ontwikkelingstraject van HPB, de prestaties die HPB heeft bereikt en de toekomst waar HPB naar toe gaat.

HPB heeft in de afgelopen tijd veel verschillende samenwerkingen opgezet in verschillende industrieën. Het project innoveert efficiënte oplossingen om meer use-cases te implementeren, zoals kredietverlening, supply chain-financiering, financiële leasing, geautoriseerd traceerbaarheidssysteem en meer.

HPB is ook uitgebreid naar internationale markten en heeft zich gericht op de belangrijkste regio’s van blockchain. Ze hebben HPB Crypto Valley Incubator opgericht in Zwitserland, zijn ze op de Nederlandse nationale tv geweest, gelist op Indodax en hebben samen evenementen georganiseerd. Daarnaast hebben ze ook evenementen georganiseerd in verschillende Zuidoost-Aziatische landen. HPB zijn inspanningen in Korea zijn vruchtbaar geweest. Na het succes van deze markten kijken ze ook naar andere regio’s zoals Frankrijk, Duitsland en Rusland voor verdere uitbreiding.

Vanwege een krachtige openbare chain met een unieke hardware-oplossing, biedt HPB de voordelen van superieure prestaties, beveiliging en unieke toolkits voor ontwikkelaars. Terugkijkend op het R&D-proces van HPB-hardware, the birth of the BOE (Blockchain Offload Engine) was born of the 24 months in development de gezamenlijke inspanning van 45+ technische professionals en de 50 miljoen RMB aan onderzoeksfinanciering. Door gecombineerde specifieke hardware met synergetische software aan te bieden wil HPB de knelpunten aanpakken en een revolutie teweegbrengen in de infrastructuur van de blockchain-industrie.

Het afgelopen jaar sinds de introductie van het MainNet. Wat het HPB-ecosysteem betreft, werken de 150 nodes wereldwijd stabiel en bereiken ze een evenwicht tussen decentralisatie en prestaties. Lage kosten hebben de weg vrijgemaakt voor acceptatie van blockchain-technologie.

Shanlin Lou, HPB mede-oprichter & Tech VP

Op 1 juli vorig jaar introduceerde HPB-mede-oprichter Shanlin Lou officieel de BOE-hardware-chipset op de productrelease-conferentie. Nodes over de hele wereld op basis van de BOE presteren ongelooflijk sinds de lancering van het MainNet en bereikten een TPS van 5000+.

Shanlin Lou sprak vervolgens en vertelde over de vooruitgang en de prestaties van de technologie in het vorige jaar. Hij legde uit dat vanwege de gedecentraliseerde aard van de technologie, updates en verbeteringen van de software een van de dingen zijn die de industrie belemmeren. De succesvolle HPB MainNet-updates realiseerden echter een algehele verbetering van de prestaties en de algoritmen ondergingen optimalisaties. Er zijn ook verschillende nieuwe functies toegevoegd, waarmee node holders en ontwikkelaars HPB zijn technologie naadloos kunnen toepassen en een solide basis leggen voor de implementatie van commerciële use cases.

Lou zei in zijn toespraak dat “HPB zich zal concentreren op het oplossen van de problemen bij de implementatie en oplossingen zal blijven vinden om het probleem van schaalbaarheid te doorbreken.”

2. OKEx en Huobi sluiten zich aan bij Node Ecosystem in de Vijfde Node Election!

OKEx Pool is met succes een node geworden na deelname aan HPB’s vijfde Node Election!

Over OKEx Pool

OKEx Pool is een innovatieve miningpool gebouwd op een toonaangevende digitale activa-exchange OKEx en biedt een one-stop mining en handelservaring voor gebruikers. Op dit moment ondersteunt OKEx Pool de mining van een breed scala aan valuta’s op basis van PoW, PoS en PoS-varianten.

Huobi Pool is met succes een node geworden na deelname aan HPB’s Fifth Node Election! Ze zullen de bouw en toekomstige ontwikkeling van het HPB-node-ecosysteem ondersteunen in verschillende aspecten, zoals wallets, transacties en meer. Met uitstekende middelen helpt Huobi Pool de wereldwijde community van HPB te cultiveren. Daarnaast zal het en een geweldige aanvulling op het HPB MainNet worden.

Over Huobi Pool

Huobi Pool is een van de bekende mining pools, met bedrijven die zich bezig houden met PoW Mining, Eco Exchange en Asset Management, en meer. Huobi Pool is momenteel de grootste inzetpool, met een rijke ervaring op het gebied van nodebeheer, uitstekende miningpools en een aantal openbare nodes en verbindt zich ertoe one-stop financiële diensten en oplossingen te bieden aan verschillende holders van digitale activa.

3. HPB Coin Burn van maar liefst 3.000.000

Zoals vermeld in HPB zijn Whitepaper, heeft HPB een inflatie model gebruikt als een stimulans voor zijn nodeholders. De inflatie van het eerste jaar is vastgesteld op 3% van het tokenaanbod van 100.000.000 HPB. DIt resulteert in een toename van het aanbod met 3.000.000 HPB. In overeenstemming met HPB zijn drang tot adoptie, volgen ze de belofte van de whitepaper dat voor het eerste jaar van inflatie een gelijke hoeveelheid HPB-munten wordt vernietigd uit het reservefonds. Met als doel om adoptie en economische stimulansen voor BOE-nodeholders. Dit betekent dat ondanks het gebruik van een inflatoir model, de effectieve inflatie voor het eerste jaar 0% zal zijn.

Op 27 september 2019 heeft de HPB Foundation in totaal 3.000.000 HPB overgedragen naar het publieke verifieerbare adres: 0x75ecd1ab06c4e34763a47e1033e80de614d09fa4.

De broncode van HPB smart contract voor het vernietigen van coins: 0x75ecd1ab06c4e34763a47e1033e80de614d09fa4. Klik hier voor de link

Bekijk hieronder de social media kanalen van HPB:
HPB Telegram
HPB Twitter
HPB Youtube
HPB Medium

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN