Bitcoin Meester rente

Bitcoin Meester biedt 3% rente op stablecoins

Zoals jullie wellicht al meegekregen hebben, heeft Bitcoin Meester een leuk nieuwtje. Ze gaan namelijk rente geven op stablecoins!

Dit is een reactie op de verschillende nieuwsberichten over de negatieve spaarrente die banken momenteel bieden. Dit betekent dat je, naast het feit dat je moet betalen voor je rekening, geen geld meer verdient door je geld bij de bank te stallen. De banken blijven echter wel nog steeds doorgaan met geld verdienen met jouw geld!

De Europese Centrale Bank is verantwoordelijk voor het monetaire beleid dat wordt gevoerd binnen de Europese Unie, zij bepalen daarmee de rente. Sinds een aantal jaar is deze rente extreem laag, en bij veel banken al minder dan 0.01% rente op jaarbasis. Dit komt omdat de Europese Centrale Bank liever heeft dat de bevolking geld uitgeeft in plaats van spaart. De ECB geeft aan dat zij hiermee de economie wilt stimuleren.

Dit kan natuurlijk niet door de beugel! Om te zorgen dat jij als spaarder wel rente kan blijven ontvangen op je geld, biedt Bitcoin Meester nu rente op stablecoins. De broker gaat een rente van 3% op de stablecoins aanbieden die op de exchange zijn gelist.

Hoe het precies werkt zetten we hieronder even voor u op een rijtje.

  • De rente bedraagt 3%, en is alleen geldig op de stablecoins die Bitcoin Meester aanbiedt. Dit zijn TrueUSD, Dai, Paxos Standard Token, en TetherUSD
  • Om rente te ontvangen dienen de munten bij Bitcoin Meester te worden bewaard op een Bitcoin Meester account, echter is het niet verplicht om deze munten bij Bitcoin Meester aan te kopen.
  • Rente die zal dagelijks worden uitgekeerd en worden toegevoegd aan het account van de gebruiker.
  • De updates zijn al doorgevoerd en de rente zal dan ook per direct actief zijn. Wanneer klanten hun stablecoins bij Bitcoin Meester op de wallet laten staan ontvangen zij direct rente!

Wil je na het lezen meteen in aanmerking komen voor deze rente? Aarzel dan niet en koop de stablecoins via de onderstaande knop!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN