Ethereum koers

BitTorrent lanceert BitTorrent File System

Het gedecentraliseerde protocol voor het delen van bestanden van BitTorrent, genaamd BitTorrent File System (BTFS) heeft zijn mainnet gelanceerd. Dit volgens een blogpost die op dinsdag 1 oktober geplaatst werd.

BitTorrent wil ‘s werelds grootste en eerste schaalbare gedecentraliseerde opslagsysteem worden. Om dit te realiseren heeft BTFS verschillende nieuwe functies uitgebracht en 3.000 nieuwe nodes aangesteld. Het bericht geeft het volgende aan:

“Naarmate oktober nadert, met BTFS geïntegreerd in ‘s werelds grootste P2P-netwerk, BitTorrent, heeft BTFS zijn officiële lancering van het mainnet voltooid, wat een nieuw startpunt voor BTFS vertegenwoordigt en een grote stap in de richting de integratie van het BitTorrent-ecosysteem.”

Gisteren plaatsten wij nog een bericht waarin duidelijk werd dat Binance zijn TRON (TRX) voorraad gebruikt om op zichzelf te stemmen, om zo TRON Super Representative te worden. Hierdoor kan de exchange het merendeel van de TRON blockrewards ophalen.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN