CBxDoopie1

CryptoBenelux gaat samenwerken met DoopieCash!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Goedenavond CryptoBeneluxers,

Omdat wij jullie willen voorzien van al de laatste informatie omtrent crypto nieuws, blockchain nieuws en Bitcoin nieuws, hebben we besloten om met DoopieCash samen te werken. Via DoopieCash, gaan wij jullie nu ook op de hoogte houden van al het laatste nieuws omtrent de Bitcoin koers en altcoin koersen!

Wat is DoopieCash?

DoopieCash vormt samen met zijn partners, de grootste en meest actieve cryptocommunity van Nederland. Je kan bij hen terecht voor alles wat betreft cryptocurrency (Bitcoins, Altcoins en Trading). Zij plaatsten video’s met tips en tricks over hoe je gemakkelijk en veilig met het traden van cryptocurrency kan beginnen. Daarnaast bieden zij, voor de serieuze investeerder of trader, verschillende services zoals: 1op1 sessies of onze exclusieve platinum membership.

Geïnteresseerd? Neem eens een kijkje op de website of in hun Discord kanaal.

Check hier de laatste video van DoopieCash:

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN