Binance 2.0

Binance lanceert Market Maker program

De grootste cryptocurrency-beurs Binance heeft vandaag hun Market Maker program aangekondigd.

Het programma houdt in dat gebruikers, wiens maandelijkse handelsvolumes hoger zijn dan 1.000 BTC en die kwalitatieve market making strategieën hebben, zich kunnen aanmelden en een vergoeding kunnen ontvangen.

Binance legt uit dat het doel van het initiatief is om meer liquiditeit naar de beurs te brengen.

Het bedrijf merkt verder op dat het programma beperkt is tot de spotmarkten van het handelsplatform die op een “market maker pair list” weergegeven zullen worden. Deze lijst zal periodiek worden bijgewerkt. Vervolgens krijgt elke market maker een score op basis van zijn prestaties op de bovenstaande markten.

Nauwkeuriger gezegd houdt de score rekening met de volumes van de maker, de spreiding van bid/offer, totale ordergrootte, orderduur, etc. Binance vereist echter wel dat de aanvragers hun handelsvolumes bewijzen. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door gegevens van een andere beurs te verstrekken of door met hun key account manager te praten.

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN